![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Wow!... Pe ce vă întemeiați această generalizare?
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|
|||
|
|||
|
Ai putea de ex. sa vorbesti cu niste absolventi, sa-i intrebi cat de duhovniceasca e atmosfera.
Dar cred ca depinde si de facultate, poate si de la o promotie la alta..
|
|||
|
|||
|
Sunt eu însămi absolventă a Facultății de Teologie Ortodoxă "Justinian Patriarhul" din București. Știu care este atmosfera și, în această calitate, pot spune că aceste generalizări în privința studenților teologi sunt total nejustificate.
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar in familiile unde sunt copii de obicei mamele care au parte de soti mai rai rabda destule pentrui a-si vedea copiii mari ,pe picioarele lor. Cred ca la asta te referi. In rest pentru ce ar sta o femeie cu un barbat daca nu se intelege cu el ? |
|
|
|||
|
|||
|
Din pacate, subiectele de acest gen promovate pe un forum sfarsesc cel mai adesea prin a deveni prilej de barfa. Cred ca mai potrivit ar fi sa cereti sfatul parintelui duhovnic.
|
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc tuturor celor care au raspuns.
Astfel de povesti,povesti reale alte timpurilor in care traim,ne indeamna sa ne apropiem mai mult de Dumnezeu,sa fim atenti la cei de langa noi si sa ajutam cat putem aceste suflete prinse cumva intre doua lumi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|