![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca să rămâi cu cine, bre? Antonia! Pe ce lume trăiești? Privește-ți mâinile. Privește-ți fața. Nasul. Burta. Țâța. Ochii și gura. Pleoapa, gândul, crucea... Calendarul ortodox din perete, dacă-l ai: ce an scrie acolo, soro??? Pe vremea Bunului Serafim: a) trăiai tu? b) trăiam eu? c) era președinte Ceaușescu? Băsescu? Prostescu? d) Coca-Cola? e) Pink-Floyd? f) Forum creștin ortodox? g) Phyloumela? Cât de phuylerskă să fie gândirea unui biped huqwslretoqm, așa îngât să pună-n legătukkkkkksqwră (abuz de libertate) pe Sfântul Serafim cu psihologia vremurilor din urmă?... Soro, unde îți sunt boii? De căruță nu te-întreb. Last edited by cezar_ioan; 31.08.2013 at 05:43:52. |
|
|
||||
|
||||
|
Scuzati daca am ras peste masura,dar ce-am mai ras...
Beam un ceai cand citi si-mi dadu ceaiul pe afara :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Se iartă.
Doamne ajută, soro! .......:) |
|
|
|||
|