![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-eu as propune eutanasierea satanistilor criminali care-si omoara copiii,sotii etc[adica le scot sufletul din ei si ramane "in viata" corpul fizic cu memoria...] Last edited by antiecumenism; 04.09.2013 at 22:00:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Aici se vorbeste despre caini criminali si eutanasiere si nu despre oameni criminali. Nu incercati sa distrageti atentia de la adevarata problema, pentru a lua apararea cainilor.
|
|
|||
|
|||
![]()
^^ Whoops, m-am exprimat gresit. Partea cu criminal nu are ce cauta :D
Ca sa raspund si eu la topic: Sunt o mare iubitoare de animale, am doi caini pe care ii iubesc enorm, dar cand se ajunge la ceva atat de tragic, e timpul sa se ia masuri, iar daca aceste masuri implica eutanasierea lor, sunt de parere ca tot trebuie luate. Acum recent iar s-a inregistrat un caz cum ca o femeie in varsta a fost atacata, pana unde va merge toata treaba? Am locuit pana la varsta de 14 ani in Romania si la noi era si mai rau, pentru ca primarul din orasul vecin lua cainii maidanezi si ii transporta in orasul nostru! Ma miram cum de apar peste noapte zeci de caini! Cam asa arata situatia in fostul oras in care am stat: ![]() Last edited by Lady Brightside; 04.09.2013 at 22:27:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Este, dar asta e altceva! Trebuie sa iertam pe semenii nostri care ne ranesc. Mai mult chiar, nu ne putem impartasi daca nu mergem noi la ei sa ne impacam. Si asta trebuie s-o facem indiferemt de felul in care ne ranesc...Vezi, ca pe forum mai este un fir de discutii referitor la iertare.
|
|
|||
|
|||
![]()
...faza cu intrebarea in sine e o barca de salvare pentru ciudatii iubitori-de-caini-uratori-de-oameni: daca zice "radicala", majoritatea oilor bipede echivaleaza "radical" cu "extremist", "terorsit", sau macar "riscant", "(prea) indraznet", "care nu tine seama de reguli/legi/norme", etc. Intelegeti? Este exact cum am zis eu: cineva de foarte sus vede in caini unealta erfecta de deruta si presiune asupra maselor, indeosebi asupra bucurestenilor.
|
|
||||
|
||||
![]()
"Cainii au atacat ca sa ucida si sa manance", a declarat ingrozit medicul legist care s-a ocupat de autopsia baietelului de patru ani, sfasiat de maidanezi in Capitala.
"Doar talpile mai erau intregi, restul corpului era acoperit cu sute de muscaturi", iar copilul a murit din cauza hemoragiei. "Va puteti inchipui un asa copil fara scalp si fara fata .... eu nu mai am cuvinte" "Au actionat exact prin instinctul lor primar de animale care ucid ca sa manance. Arata ca o prada. O hemoragie externa masiva, putem adauga si factorul durerii si factorul spaima. Este ceva ingrozitor", a spus Abdo Salem - medic legist. (...) "Trebuie tras un semnal de alarma, trebuie gasita o solutie, trebuie gasita o rezolvare. Daca vedeti cum arata copilul asta, reconsiderati toate opiniile voastre despre cainii vagabonzi. Masa corporala era plina de plagi muscate. Nu putem ca oameni sa convietuim pe strazi in oras cu 60 de mii de caini. Trebuie actionat radical!", mai spune medicul legist. (sursa: stirileprotv.ro) |
|
|||
|
|||
![]()
???
Un om nu trebuie sa fie neaparat satanist sau criminal sau ambele ca sa omoare pe cineva. Apropo, va sfatuiesc sa va stergeti/modificati semnatura, ca pare a fi total opusul a ce credeti. Ah, si aveti grija sa nu ramaneti fara mila si iubire pentru aproape, oricum ar fi el, ca prea o impartiti in stanga si-n dreapta! Last edited by Lady Brightside; 04.09.2013 at 22:12:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-criminali -satanisti -si satanisti criminali care omoara oameni (chiar copiii lor unii) adica le scot sufletul din ei ,astia nu ar trebui cel putin sa ajunga la puscarie pe viata? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tare mi-e frica ca bucurestenii vor spune ca nu vor eutanasiere, multi sunt pensionari, si pensionarii sunt in mare majoritate iubitori de caini vagabonzi! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din punctul meu de vedere este o problema de omenie, exact cum a spus si CTP: sa alegi intre oameni si caini. Nu poti sa plangi dupa acesti caini si sa nu iti pese ca atatia oameni sunt muscati. Nu poti sa nu vezi, daca ai o minte lucida ca s-a ajuns in situatia in care cainii au omorat (si nu este primul caz) un copil. Iubitorii de animale au sansa sa infieze caini si sa ii ingrijeasca asa cum trebuie, cum este de fapt si normal. Cei ce le arunca o coaja in strada si ii lasa acolo plini de boli si vai de ei nu sunt adevarati iubitori de animale, iar daca declari ca iubesti cainele mai mult ca omul, deja ai o problema grava. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|