![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E clar ca femeia trebuia sa fie mai atenta, dar totusi, daca acel caine nu exista, poate nu murea nici copilul, era bine mersi si acum aici, viu, daca cainele acela agresiv era eutanasiat de la inceput, nu sterilizat si aruncat inapoi in strada. Mi se pare inuman sa o acuzati pe acea femeie, care oricum sufera enorm, si va suferi toata viata, ar trebui sa incercati sa va puneti macar putin in pielea ei, sa empatizati putin, aveti putina mila crestina. Adevarata problema este ca acest caine exista acolo si nu faptul ca batrana i-a scapat din ochi. Un copil e sprinten, plin de energie, o femeie batrana, nu poate sa fuga ca tinerii, aveti si d-voastra batrani, poate stiti cum e, in orice caz o sa vedeti la batranete. Problema de fond este existenta acelui caine, nu incercati sa va ascundeti dupa deget. Aveti mila de batrani, de copii si nu de cainii criminali, salbatici, care au ajuns ca lupii!Vedeti de ce spuneam ca ar trebui sa valorizam mai mult oamenii decat animalele, avem scara de valori rasturnata. Si eu am fost copil, si ma jucam in fata blocului pana seara, aveam 5 ani, dar atunci nu erau caini pe strazi ca acum, nu am patit nimic, si nu era bunica dupa mine toata ziua, ca azi, cand nu te mai poti juca de caini, ca risti sa fii omorat. Sunt de acord sa fie amendati oamenii care lasa cainii pe strazi. Dar acum prinde orbul scoate-i ochii, singura solutie la ora actuala este eutanasierea, in jungla actuala plina de caini salbatic,i daca nu vrem sa se ajunga mai rau! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-criminali -satanisti -si satanisti criminali care omoara oameni (chiar copiii lor unii) adica le scot sufletul din ei ,astia nu ar trebui cel putin sa ajunga la puscarie pe viata? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oy vey... Zici ca e un oras din sefe, cu alieni canoizi, in loc de oameni. Cit de uritoare de oameni sunt ne...multumitele care cara cu sacose hrana pentru dulaii lor...si uite rezultatul! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tare mi-e frica ca bucurestenii vor spune ca nu vor eutanasiere, multi sunt pensionari, si pensionarii sunt in mare majoritate iubitori de caini vagabonzi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa sti ca s-a si intamplat ca ursul sa atace omul venit cu gunoioul la container, undeva intr-un cartier aproape de padure. Oricum e destul si o singura data sa-ti apara in fata o namila paroasa lihnita de foame... Da, asa e cu frantuzoaica aceea. Se baga toti strainii in ograda noastra. Daca s-ar supune la vot eutanasierea cainilor eu as vota pentru, ce mai tura-vura... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Este, dar asta e altceva! Trebuie sa iertam pe semenii nostri care ne ranesc. Mai mult chiar, nu ne putem impartasi daca nu mergem noi la ei sa ne impacam. Si asta trebuie s-o facem indiferemt de felul in care ne ranesc...Vezi, ca pe forum mai este un fir de discutii referitor la iertare.
|
|
|||
|
|||
![]() Last edited by aubergine; 04.09.2013 at 23:18:12. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|