Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.09.2013, 22:45:13
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
Bunica micuțului ucis de maidanezi: "Să-i facă săpun pe toți"

http://www.libertatea.ro/detalii/art...-461976-1.html

Tristețe mare astăzi la capela bisericii Sfântul Gheorghe din Capitală unde este depus trupul copilului de 4 ani care a fost ucis de maidanezi luni după-amiază într-o zonă de lângă parcul Tei.

Mai mulți prieteni ai familiei au venit să-i încurajeze pe părinții lui Ionuț. Și câțiva prieteni de-ai copilașului au venit să-și ia adio de la tovarășul lor de joacă. Părinții nu i-au lăsat să-l vadă pe Ionuț în sicriu, pentru că micuțul este de nerecunoscut: desfigurat, cu urme de colți și sânge pe față.
Bunica băiețelului, cea care a fost cu ei în parcul unde s-a întâmplat nenorocirea plânge într-una: "Mi-au zis nepoții: «Buni, aici ne jucăm, aici».
Erau sub ochii mei.. m-am mutat de trei ori după ei, că tot voiau să se joace în altă parte.. o secundă i-am scăpat din ochi și atunci a venit băiatul cel mare: «Buni l-au prins câinii pe Ionuț! Au lătrat și au venit spre noi! Buniiii, îl mânâncă pe Ionuț! » și mi l-au omorât. Vinovații să plătească! Să omoare toți câinii până nu mai sfâșie pe altcineva! Să-i facă săpun pe toți."

-acum sa vedem cati bucuresteni sunt normali,daca va fi referendum...
Canibalism cainesc, la asta s-a ajuns, si totul cu concursul iubitorilor de caini, direct responsabili moral pentru situatie!

Tare mi-e frica ca bucurestenii vor spune ca nu vor eutanasiere, multi sunt pensionari, si pensionarii sunt in mare majoritate iubitori de caini vagabonzi!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36