Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.09.2013, 22:37:30
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Daca oamenii omoara alti oameni este de inteles,daca parintii isi omoara in bataie copiii iarasi este de inteles deoarece "ei ii fac ei ii omoara".
Nimic nu oripileaza mai mult decat cainii vagabonzi care au ajuns in strada tot din vina oamenilor care ii lasa pe strazi.

Iar ca fapt divers,femeia respectiva a lasat copiii singuri approximativ 45 min nu o "secunda"cum i se pare in declaratie. 45 de minute de nesupraveghere sunt fatale pt copii mici,vai de ea mai are si constiinta nepatata!

E clar ca femeia trebuia sa fie mai atenta, dar totusi, daca acel caine nu exista, poate nu murea nici copilul, era bine mersi si acum aici, viu, daca cainele acela agresiv era eutanasiat de la inceput, nu sterilizat si aruncat inapoi in strada.

Mi se pare inuman sa o acuzati pe acea femeie, care oricum sufera enorm, si va suferi toata viata, ar trebui sa incercati sa va puneti macar putin in pielea ei, sa empatizati putin, aveti putina mila crestina.

Adevarata problema este ca acest caine exista acolo si nu faptul ca batrana i-a scapat din ochi. Un copil e sprinten, plin de energie, o femeie batrana, nu poate sa fuga ca tinerii, aveti si d-voastra batrani, poate stiti cum e, in orice caz o sa vedeti la batranete.

Problema de fond este existenta acelui caine, nu incercati sa va ascundeti dupa deget. Aveti mila de batrani, de copii si nu de cainii criminali, salbatici, care au ajuns ca lupii!Vedeti de ce spuneam ca ar trebui sa valorizam mai mult oamenii decat animalele, avem scara de valori rasturnata.

Si eu am fost copil, si ma jucam in fata blocului pana seara, aveam 5 ani, dar atunci nu erau caini pe strazi ca acum, nu am patit nimic, si nu era bunica dupa mine toata ziua, ca azi, cand nu te mai poti juca de caini, ca risti sa fii omorat.

Sunt de acord sa fie amendati oamenii care lasa cainii pe strazi. Dar acum prinde orbul scoate-i ochii, singura solutie la ora actuala este eutanasierea, in jungla actuala plina de caini salbatic,i daca nu vrem sa se ajunga mai rau!
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 22:38:52
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lady Brightside Vezi mesajul
???
Un om nu trebuie sa fie neaparat satanist sau criminal sau ambele ca sa omoare pe cineva.

Apropo, va sfatuiesc sa va stergeti/modificati semnatura, ca pare a fi total opusul a ce credeti. Ah, si aveti grija sa nu ramaneti fara mila si iubire pentru aproape, oricum ar fi el, ca prea o impartiti in stanga si-n dreapta!
-pai exista mai multe categorii:
-criminali
-satanisti
-si satanisti criminali care omoara oameni (chiar copiii lor unii) adica le scot sufletul din ei ,astia nu ar trebui cel putin sa ajunga la puscarie pe viata?
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 22:39:15
Banned

Implicit

Citat:
^^ Whoops, m-am exprimat gresit. Partea cu criminal nu are ce cauta :D

Ca sa raspund si eu la topic: Sunt o mare iubitoare de animale, am doi caini pe care ii iubesc enorm, dar cand se ajunge la ceva atat de tragic, e timpul sa se ia masuri, iar daca aceste masuri implica eutanasierea lor, sunt de parere ca tot trebuie luate. Acum recent iar s-a inregistrat un caz cum ca o femeie in varsta a fost atacata, pana unde va merge toata treaba?

Am locuit pana la varsta de 14 ani in Romania si la noi era si mai rau, pentru ca primarul din orasul vecin lua cainii maidanezi si ii transporta in orasul nostru! Ma miram cum de apar peste noapte zeci de caini!

Cam asa arata situatia in fostul oras in care am stat:

Jungla in toata regula!
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 22:44:42
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
^^ Whoops, m-am exprimat gresit. Partea cu criminal nu are ce cauta :D

Ca sa raspund si eu la topic: Sunt o mare iubitoare de animale, am doi caini pe care ii iubesc enorm, dar cand se ajunge la ceva atat de tragic, e timpul sa se ia masuri, iar daca aceste masuri implica eutanasierea lor, sunt de parere ca tot trebuie luate. Acum recent iar s-a inregistrat un caz cum ca o femeie in varsta a fost atacata, pana unde va merge toata treaba?

Am locuit pana la varsta de 14 ani in Romania si la noi era si mai rau, pentru ca primarul din orasul vecin lua cainii maidanezi si ii transporta in orasul nostru! Ma miram cum de apar peste noapte zeci de caini!

Cam asa arata situatia in fostul oras in care am stat:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Oy vey...
Zici ca e un oras din sefe, cu alieni canoizi, in loc de oameni. Cit de uritoare de oameni sunt ne...multumitele care cara cu sacose hrana pentru dulaii lor...si uite rezultatul!
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 22:45:13
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
Bunica micuțului ucis de maidanezi: "Să-i facă săpun pe toți"

http://www.libertatea.ro/detalii/art...-461976-1.html

Tristețe mare astăzi la capela bisericii Sfântul Gheorghe din Capitală unde este depus trupul copilului de 4 ani care a fost ucis de maidanezi luni după-amiază într-o zonă de lângă parcul Tei.

Mai mulți prieteni ai familiei au venit să-i încurajeze pe părinții lui Ionuț. Și câțiva prieteni de-ai copilașului au venit să-și ia adio de la tovarășul lor de joacă. Părinții nu i-au lăsat să-l vadă pe Ionuț în sicriu, pentru că micuțul este de nerecunoscut: desfigurat, cu urme de colți și sânge pe față.
Bunica băiețelului, cea care a fost cu ei în parcul unde s-a întâmplat nenorocirea plânge într-una: "Mi-au zis nepoții: «Buni, aici ne jucăm, aici».
Erau sub ochii mei.. m-am mutat de trei ori după ei, că tot voiau să se joace în altă parte.. o secundă i-am scăpat din ochi și atunci a venit băiatul cel mare: «Buni l-au prins câinii pe Ionuț! Au lătrat și au venit spre noi! Buniiii, îl mânâncă pe Ionuț! » și mi l-au omorât. Vinovații să plătească! Să omoare toți câinii până nu mai sfâșie pe altcineva! Să-i facă săpun pe toți."

-acum sa vedem cati bucuresteni sunt normali,daca va fi referendum...
Canibalism cainesc, la asta s-a ajuns, si totul cu concursul iubitorilor de caini, direct responsabili moral pentru situatie!

Tare mi-e frica ca bucurestenii vor spune ca nu vor eutanasiere, multi sunt pensionari, si pensionarii sunt in mare majoritate iubitori de caini vagabonzi!
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 22:46:42
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Ursii intra intr-o alta categorie. Nu putem compara cainele de pe strada hranit de babe cu ursii care vin din munte. Oricum, eu am auzit de mai multe cazuri de oameni muscati de caini, decat de ursi.

Nu a sarit in sus o frantuzoica cand era vorba sa se eutanasieze cainii din Brasov? :))
Adevarat, problema cu ursii este altceva. Ii intalnim mai rar si pentru multi oameni pare amuzant...
Sa sti ca s-a si intamplat ca ursul sa atace omul venit cu gunoioul la container, undeva intr-un cartier aproape de padure. Oricum e destul si o singura data sa-ti apara in fata o namila paroasa lihnita de foame...

Da, asa e cu frantuzoaica aceea. Se baga toti strainii in ograda noastra.
Daca s-ar supune la vot eutanasierea cainilor eu as vota pentru, ce mai tura-vura...
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 22:50:27
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
http://www.gandul.info/puterea-gandu...ameni-11290769

Câini și oameni

"Am scris acest text acum mai rău de 10 ani. L-am republicat acum 3 ani. O fac din nou astăzi.

Acest simplu fapt este un simptom sinistru al paraliziei societății românești, nu numai în ce privește câinii și oamenii.

Dacă mai trăiesc, o să vă reamintesc textul sub alt titlu și peste încă 10 ani, pentru că oamenii și câinii pier, în vreme ce prefăcătoria față de noi înșine dăinuie și crește.
Reporterilor care vâră microfonul sub nasul militantelor dragostei de câini nu le dă prin cap să pună o întrebare simplă: ați tăiat vreodată un pui de găină? I-ați pus tălpile pe aripi, i-ați apucat capul cu o mână, i-ați retezat gâtul cu cuțitul ținut în cealaltă? Ar obține, cu siguranță, nuuu! - uri oripilate sau bâiguieli. Sensibilele cucoane "n-ar omorî o muscă". Ele "au suflet". Ele au lăsat totdeauna treaba asta pe seama soțului sau au rugat un vecin. Cele mai multe iau puii din magazin, gata omorâți de alții și înghețați, ceea ce le rezolvă problemele cu naturelul simțitor.

Dacă n-avem dreptul să omorâm câinii vagabonzi, cine ne dă dreptul să decapităm vacile, să înjunghiem porcii, să înfigem în buza peștilor de bună credință cârlige de oțel? De ce practicăm genocidul asupra șobolanilor sau gândacilor, venind peste ei cu deratizarea și dezinsecția? N-ar fi mai uman să-i castrăm unul câte unul? Sau, mă rog, să-i eutanasiem cu o injecție care costă cât un prânz pentru un om, în sunete de muzică preclasică, deoarece s-a demonstrat că șobolanului îi place? Sau, și mai bine, să-i lăsăm să se "înfrățească" cu copiii, pe care au ajuns să-i sfâșie prin nordul Moldovei.

Așa-zisa iubire de animale, când ajunge la forme grotești, semnifică altceva. Indivizii în cauză își construiesc de fapt un complex de superioritate prin milă asupra "brutelor" care cer să nu le mai fie atacați copiii de haite de câini vagabonzi. Ei sunt buni, iar cel care scrie aceste rânduri - o bestie fără inimă. M-ar privi asasin dacă le-aș spune că mari criminali, psihopați, dictatori sângeroși din istoria omenirii au fost și mari iubitori de animale. Adesea, "dragostea" de animale se întâlnește cu disprețul față de om. Cu frustrări în relațiile cu semenii. De pildă, madam Bardot, pe care vor s-o cheme unii în ajutor, și-a reprofilat preaplinul sufletesc pe animale după ce i-a mai scăzut cota la bărbați. Adesea, când mai înaintează în vârstă, "fetele vesele" fac pasiuni pentru câini - o compensație psihică: animalul e iubitor și credincios până la moarte, spre deosebire de lungul șir al bărbaților care le-au părăsit fără un cuvânt. Populara zicere "Din bucata mea de pâine/ Am hrănit un om și-un câine/ Câinele mă recunoaște/ Omul nu mă mai cunoaște" exprimă nu atât trăiri filocanine, cât neîncrederea apriorică în ființa umană - urăște-ți aproapele, pentru că el oricum te urăște.

Tărăboiul acesta al milei e absurd. Problema a încetat de mult să mai fie una de opțiune afectivă, de împărțire a oamenilor în cruzi și miloși - e o problemă pur și simplu tehnică, socială. În acțiunea socială, conceptul de milă e inoperant: aici au sens doar prioritățile, abordate în ordine. Întrucât administrațiile locale anterioare și-au dovedit indolența și în acest domeniu, numărul câinilor fără stăpân din Capitală a depășit 200.000 și crește cu 15% pe an. Situația e la fel de gravă și în alte orașe ale țării. Anual, zeci de mii de oameni, între care mulți copii, sunt mușcați de aceste patrupede. Nu mai poți ieși noaptea pe stradă, ba nici chiar ziua, prin locuri mai neumblate, fără un par în mână. Măsuri ca punerea câinilor în țarcuri sau castrarea lor ar fi fost suficiente dacă se aplicau cu ani în urmă. Acum e prea târziu: numărul imens deja existent, rata teribilă de înmulțire, capacitățile limitate de hrănire sau "procesare" a lor fac inevitabilă eliminarea fizică a acestor animale. Până când sunt castrați 5 câini, un singur dulău în putere poate însămânța 10 cățele rămase fără partener pe stradă. Și ca să umpli țara cu târle de câini, animale complet neproductive, cărora le dai de mâncare în condițiile în care statul n-are bani să hrănească bolnavii din spitale, înseamnă să transformi mila în crimă.

Lucrurile sunt deci cât se poate de limpezi: avem de ales între oameni și câini. Restul e gălăgie sentimentaloidă.
"

Cristian Tudor Popescu este senior editor al ziarului Gândul
Bun articol! Da, avem de ales intre oameni si caini!
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 22:51:58
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Totusi eu nu inteleg un lucru acum.
Nu cunosc legislatia in materie de societati comerciale, ONG-uri si etc. in tara.
De aceea vin si intreb: de ce este femeia aia vinovata si trebuie sa faca puscarie?
Daca ea a facut ce i s-a spus de la ONG si a semnat in numele ONG.
Daca semna ea, in nume propriu, intelegeam.

Adica mai clar, de ce sa nu fie ONG-ul tras la raspundere si sa nu raspunda seful lor?
Daca vreunul din voi se duce trimis de sef intr-o misiune si semneaza in numele firmei ceva, in caz ca se intampla ceva cine raspunde? Voi personal, sau intreprinderea care v-a trimis si v-a dat sarcina?

In rest nu mai spun nimic. Stirea a juns si in mediile internationale si si acolo parerile sunt impartite.
Ce spun mediile internationale?
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 22:53:44
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Ma intreb oare, daca, Doamne fereste, un copil sau un om este ucis in bataie si batjocorit, chinuit, torturat de alti oameni, sau chiar de propriul parinte, nu este oare cu mult mai strigator la cer ????
Este, dar asta e altceva! Trebuie sa iertam pe semenii nostri care ne ranesc. Mai mult chiar, nu ne putem impartasi daca nu mergem noi la ei sa ne impacam. Si asta trebuie s-o facem indiferemt de felul in care ne ranesc...Vezi, ca pe forum mai este un fir de discutii referitor la iertare.
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 22:55:31
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Și pe acesta.
......................................

Last edited by aubergine; 04.09.2013 at 23:18:12.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36