Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.09.2013, 12:21:26
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreea188 Vezi mesajul
nu stiu ce aveti impotriva acestor oameni?ati cunoscut personal vreun membru al acestei organizatii?e usor a arunca cu noroi fara a avea nici un argument!daca vreti sa-i cunoasteti intr-adevar intrati pe site-ul lor oficial sau mergeti la programele lor!cati martori ai lui Iehova ati auzit vorbind in mod nerespectuos la adresa vreunui cult sau religie?daca ati cunoscut vreunul in acest sens sa-mi faceti sa mi-l aratati si mie!eu ,de cand am contact cu ei nu am cunoscut nici o persoana in acest sens!in loc sa adresati cuvinte jignitoare la adresa lor mai bine ati incerca sa va apropiati de Dumnezeu asa cum vrea EL ,ca noi,oamenii, sa o facem(Iacov 4:8).in acest fel,deschizandu-va inima catre EL,rugandu-L in mod staruitor si sincer,ati avea ocazia sa cunoasteti adevarul(Ioan 17:17) si adevarul va va elibera(Ioan 8:32).si,dupa parerea voastra de unde-L putem cunoaste cel mai bine pe Dumnezeu?oare nu cumva din Biblie,care este Cuvantul Sau?si daca toata Scriptura este inspirata de Dumnezeu(2Timotei 3:16) nu credeti de cuviinta ca ar trebui sa Il lasam pe Dumnezeu sa lucreze in noi(Evrei 4:12).asa ca sfatul meu personal este sa incercati sa intelegeti mesajul Bibliei si atunci veti vedea ca Dumnezeu vrea ca orice fel de oameni sa fie salvati(1Timotei 2:4) si sa ajunga la cunostinta adevarului.

astfel de comportamente "civilizate" gasesti si la mormoni.

este exact ce scrie in Biblie:

In lacomia lor vor cauta ca prin cuvantari inselatoare sa aiba un castig de la voi. Dar osanda ii paste de multa vreme, si pierzarea lor nu dormiteaza. (2Pet.2:3)

ai grija sa nu fii inselata ! pentru ca sunt multi amagitori in ziua de azi !
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
DE CE martorii lui Iehova nu sarbatoresc invierea LUI HRISTOS? gavriil Alte Religii 20 05.03.2013 22:18:55
Martorii lui Iehova si religia lor assiris Generalitati 25 10.03.2011 21:09:21
Ce parere aveti despre.... mihnea45 Generalitati 10 22.10.2010 15:27:53
Ce parere aveti despre OZN-uri? alexdu Generalitati 52 04.02.2010 18:46:56