Citat:
În prealabil postat de Decebal
Apropo, este adevărat că domnu Mihnea a făcut (sau face) "presiuni" (nu știu dacă acel forumist s-a exprimat foarte potrivit pentru că pot exista diferite tipuri de presiuni, spre exemplu momeli, ispite, sau altele) pentru convertirea dumitale la catolicism? Presiuni altele decât acelea "apologetice" pe care le făcea pe forum la liber și în raport cu toți ortodocșii și altele decât atacurile furibunde la Biserica Ortodoxă?
|
Sincer sa fiu unul din motivele pentru care am intrat pe forumul acesta a fost ca am vazut ca intrase si dl. Mihnea si ca unii useri ortodocsi erau incantati de mesajele sale. El fusese banat pe forumul catolic si stiind ce conceptii are m-am gandit ca unul din scopuriel sale era prozelitismul, cel putin propovaduirea conceptiilor catolice. Si cand am vazut din unele mesaje ca sunt ortodocsi care par atrasi de aceste conceptii am intrat sa scriu si eu pe forum. Surpriza a fost ca pe forumul ortodox era o atmosfera mai catolica si o aparare a catolicismului mai accentuata chiar decat pe forumul catolic si nu doar din partea catolicilor.