![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dumnezeu nu caută la fața omului, ci la inimă", ne încredințează autorii Sfintei Scripturi. Până la urmă, cred că acesta este esențialul. Standardele omenești... sunt nesemnificative în comparație cu criteriile evanghelice, accesibile tuturor și eminamente spirituale. Totuși, uneori, când îmi mai spun câte unii lucruri de genul acesta ("n-ai mai crescut?"; "ești exact ca-n clasa a IX-a, când te-am văzut ultima oară" etc etc), mă întristez pe moment, deși-mi dau seama că nu am un motiv serios. :) Asta e, o să-mi treacă... :) O seară minunată să aveți! Dumnezeu cu dvs!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|