Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.09.2013, 14:00:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Cezar Ioan tu sa faci nebun pe mama ta si pe tatal tau ca au nascut un nebun ca tine. Ca numai un nebun putea sa lucreze cu nebunii. Astea sunt cuvintele barbatului meu, care citeste tot ce scriu eu aici. Si a spus sa iti transmit sa nu dai ochii cu el cu nu stiu daca iti va face placere. Meritai de mult banarea pe acest forum cu jignirile pe care le aduci oamenilor, cred ca de tine trebuie sa se apropie ala cu siringa mare ca ai tulburari grave omule, mintea a luat-o razna de tot. Primul drum in Romania va fi in Bucuresti , asa spune sotul meu, ca sa facem cunostiinta, crezi ca vorbim aiurea acum amandoi, dar te inseli, ca te gasim.
Imi cer scuze celorlalti forumisti ca citesc cuvintele de mai sus si n-as fi vrut sa se ajunga aici, dar cum acest personaj nu mai inceteaza sotul a intervenit.
Deci si prima data cand ai postat amenintarea asta, tot sensul asta era, n-am inteles eu gresit.
Asta dupa ce o pagina mai incolo faceai show cu cat de intelegatoare esti, iertatoare, alea alea.
Sigur, si acum esti doar ca "sotul a intervenit", el nefiind inca, probabil, atat de pocait.

O fi Ioan "one of it's kind" aici pe forum si din pacate sub destule aspecte nu in sensul bun al cuvantului, dar macar el are un istoric care il scuza, pe cand tu, om cu pretentii de pocait, "nascut din nou" nu prea ai.

Eu nu cred ca exista un caracter mai aberant decat acela care de la o discute online ajunge la ameintari reale.

Din pacate, incep sa-i dau dreptate lui Ioan in anumite caracterizari (caracterizari care mi-au cazut partial si cvasi-intamplator sub ochi ca de obicei nu pierd timpul citind asa ceva) care ti le-a facut, si anume ca ai o dorinta obsesiv-patologica de a avea dreptate, mergand cu ea pana in panzele negre, adica alea ale penibilului, si desi nu ai fi singura (se pare ca tine de o varsta unde nu mai sunt ocupatii serioase) esti prima si singura care a mers atat de departe, pana la comportament de smecheras de cartier cu amenintari de genul "iti facem o vizita cu baietii".

Indiferent ce ai de gand, daca mergi pana la capat, lucrurile pot lua o intorsatura penala si din pacate ai facut tot ce ti-a stat in putinta sa ai martori la chestia asta.

Deci ori o lasi balta, ori impingi impusul asta penibil pana la limita la care ai putea avea de a face cu legea ca martori, sunt deja destui.

Altfel, te rog sa nu mai poluezi topicul, deja poluat cu repetitive si obsesive copy/paste, avem deja destui neputinciosi de a lega o conversatie decenta si argumentata.

IMHO poate ar trebui sa iei o pauza de tot de la forum daca nu poti suporta/ignora anumiti oameni pentru ca dupa cum vezi, ajungi sa-ti faci singura deservicii in primul rand.

Caracterizarile celuilalt nu au nici o valoare, atat timp cat tu insuti nu reactionezi de asa natura incat ele ajung sa para perfect intemeiate.

Si incearca sa iei postarea asta ca pe ceva constructiv, care te-ar putea ajuta sa vezi lucrurile si din alta perspectiva, nu ca un atac la persona.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38