![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu cred sincer ca daca nu vor fi eutanasiati vor ramane in strada. Nu doresc ca acesti caini sa fie eutanasiati pentru ca nu am inima, ci pentru ca nu se mai poate, s-a umplut paharul. Cainii reprezinta un real si in acelasi timp un mare, mare pericol. Vreau sa te mai anunt (ca poate nu cunosti situatia din Romania) ca in spitale unde sunt internati copii (si nu numai), nu au nici macar spirt, nu au medicamente elementare. Fonduri minime si ridicat din umeri: nu avem de unde. Alocatia unui copil este absolut simbolica, sunt multe probleme in tara de rezolvat ce privesc oamenii, copiii. Ii multumesc lui Barsaumas pentru apreciere, din pacate tu ai interpretat-o in mod tendentios. Ca mama am datoria sa imi apar si protejez copiii. Din toate punctele de vedere, cainii sunt un pericol pentru ei (si pentru noi). Asa cum am spus si in alte mesaje, eu nu mai vreau caini in strada si pentru ca iubitorii acestora nu joaca cinstit (in primul rand pentru ca nu isi iau angajamentul sa faca ceva concret ca alternativa la eutanasiere, in al doilea rand pentru ca in optica mea un iubitor de caini nu ii lasa in strada plini de boli si neingrijiti), solutia este eutanasierea. Cei care doresc cu adevarat sa faca ceva ii pot adopta (dar sa-i tina in casa) sau pot plati o suma pentru cati caini vor ei la un adapost unde acestia sa fie tinuti in conditii normale. |
|
|||
|
|||
![]()
Gata nu va mai certati :
Decizie a Curții Constituționale: câinii maidanezi pot fi eutanasiați. Băsescu a promulgat legea http://www.gandul.info/stiri/decizie...legea-11392313 Președintele Traian Băsescu a promulgat legea care permite eutanasierea câinilor fără stăpân, dacă aceștia nu sunt revendicați sau adoptați în termen de 14 zile lucrătoare. Judecătorii Curții Constituționale au declarat constituțională legea privind eutanasierea câinilor fără stăpân. Aproximativ 150 de persoane care protestează împotriva eutanasierii maidanezilor au blocat circulația în fața Parlamentului, pe Calea 13 Septembrie. După aflarea deciziei Curcții Constituționale, manifestanții, care se opun eutanasierii, au început să scandeze "România nu uita, asta este crima ta!" și au blocat circulația înaintând pe Calea 13 Septembrie către intrarea în Palatul Parlamentului. Unii protestatari s-au și întins pe carosabil, iar circulația a fost blocată pe ambele sensuri, polițiștii rutieri intervenind pentru redirecționarea circulației. Manifestanții scandează: "CCR sunt criminalii", "USL, PDL aceeași mizerie", "Dați-vă demisia", "Nu plecăm până nu-i salvăm" și "Să aveți soarta lor, soarta maidanezilor". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Bun in sfarsit ati terminat cu cainii,nu mai bine acum veti avea mai mult timp pt oameni!
Sper sa faceti coada la orfelinat si sa luati acasa pe cati mai multi! Aiurea :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pot fi caini cu stapan,scapati din lesa,pot fi violatori,oameni fara judecata sau otrava de sobolani. Societatea de astazi nu se reduce la un parc linistit in care copiii se joaca fericiti! Asta daca imi permiti un sfat.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
In Brasov spun articolele ca s-au eutanasiat 20.000 de caini in cinci ani, 2003-2008, adica de cand s-a adoptat legea eutanasierii, pana cand a fost adoptata legea propusa de iubitorii de animale. Desi dupa aceea nu s-au mai putut eutanasia, practic nu mai exista caini pe strada (primarul spune ca mai sunt pana in 1000 de caini). Nu s-au facut demonstratii, nu s-a isterizat nimeni. Doar o persoana s-a agitat cu procese, o romanca venita din Franta.
Avocata Paula Iacob spunea ca e prima lege de acest fel din lume. E comica acesta dezinformare, din 2003 pana in 2008 am avut aceeasi lege a eutanasierii, atunci se eutanasiau la 7 zile. Interesant e ca atunci n-a protestat nimeni ca s-a dat legea aceea, doar acum au fost instigati de cele 6-7 vedete care spun ca apara animalele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In societatea de astazi avem multe pricini de suferinta, mult prea multe surse de stres, oare cerem prea mult daca vrem sa nu mai avem caini (in haite) pe strada? |
|
||||
|
||||
![]()
Bani au fost. ONG-urile au primit o gramada de bani. Bani la buget in 23 de ani au fost sa rezolve problema. Haideti sa nu mai dam vina pe bani, cand problema e in alta parte, la cei care au banii in mana si si la cetatenii de rand.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dedic tuturor articolul scris de Lucian Mandruta la care subscriu intru totul, considerandu-l un punct de vedere echilibrat. "De la câinele pentru orbi la orbii pentru câini A trecut legea care permite eutanasierea maidanezilor. Câteva gânduri: Nu e un motiv de sărbătoare. Cel puțin trei oameni au murit în ultimii ani, uciși de câini. Legea nu se aplică retroactiv: viața lor s-a dus, fără voturi și fără petiții. Nu e un motiv de răzbunare. Câinii trebuie în primul rând strânși de pe stradă și oferiți spre adopție. Eutanasierea trebuie să fie ultima soluție. Și dacă se întâmplă, trebuie găsită o soluție umană. Nimeni nu vrea să ucidă câini cu parul: e doar o jignire inutilă la adresa celor cu rațiune, din partea unor oameni de la care mă așteptăm la mai mult. Da, doamnă Pellea, da domnule Netzer, mult mai mult. Nu trebuie să fie un motiv de ură între oameni. Cei care vor orașe fără câini nu sunt ucigași: pur și simplu asta cred ei că e normalitatea. Poate n-au mașini, poate merg pe jos, poate îi deranjează mizeria și lătrăturile. E acum o bună ocazie să vedem cine are inimă și cine are doar gură: cei 300 de semnatari ai petiției împotriva legii ar trebui să adopte fiecare câte un maidanez. Chiar și cei care nu au fundații cu încasări de 200.000 de euro în 2012. Hai să vedem, cine e cu cățelul pe căciulă? Dincolo de toate, din păcate, urmează o luptă de gherilă contra acestei legi. E blestemul României, să nu se poată moderniza decât cu forța. Și împotriva lacrimilor reale ale celor care confundă civilizația cu un mare coteț în care trebuie să locuim cu toții. Încă un lucru: priviți la poza de sus: Max, un câine ghid pentru orbi, va putea în sfârșit să-și facă treaba ca lumea. Pentru că Max nu poate duce o persoană fără văz prin București fără să fie lătrat, atacat și pus pe fugă. Împreună cu nevăzătorul care se bazează pe el. Tocmai de aceea vă propun un pact: să credem împreună că poți iubi câinii chiar și când nu-i mai vrei pe stradă. Tot așa cum poți iubi florile fără ca neapărat să le ții în casă. Tot așa cum poți respecta viața, după ce-ai mâncat o friptură. Vă propun să credem că ne putem înțelege. Cei cu copii. Și cei cu câini. Cei cu inimă. Și cei doar cu rațiune. Cei reci și cei calzi. Cei care semnează petiții. Și cei care își plâng, încă, copilul. Și cei care se bazează pe Max să-i ducă prin oraș, acasă. P.S. Dacă vreți să înmulțiți câinii cu adevărat utili, intrați pe http://www.lightintoeurope.org" (sursa: gandul.info) ![]() |
|