Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2013, 18:16:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Ce vorbești? Uite aici un extras din Pastorală:

"Încă de anul trecut am dorit să atragem atenția asupra riscurilor pe care le presupune încercarea de a administra populației vaccinuri insuficient testate, care conțin substanțe deosebit de toxice. Chiar în comunitatea medicală există rezerve și controverse legate de vaccinurile împotriva cancerului de col uterin (atribuit virusului papiloma uman), a gripei noi (porcine), a poliomielitei. Îngrijorător este faptul că producătorii acestora și autoritățile de resort nu își asumă responsabilitatea cuvenită față de efectele secundare negative semnalate sau posibile, gestionând crizele medicale prin panică mediatică (cazul gripei aviare) și invocarea măsurilor coercitive."

Ți-am subliniat mult "iubita" ta poliomelită.
Eu vad o contradictie aici, intre afirmatia despre "vaccinuri insuficient testate" si vaccinul impotriva poliomelitei care nu este in nici un caz in categoria celor "insuficient testate".

Deci ori e prost informat, ori nu stie sa se exprime.

De fapt nici un vaccin sau medicament nu este "insuficient testat" pentru ca daca ar fi, nu ar primi aprobare de comercializare.

Ca in ciuda testarilor, nu se pot identifica toate riscurile sau se pot intampla accidente sau poate fi incorect administrat - asta nu tine de vaccin sau principiul medical al vaccinarii contestat de cei ca tine ci de natura umana, expusa erorii si mai ales coruptiei.

Ex.:
1. vaccinul e bun, dar intervin erori in procesul de fabricatie

2. vaccinul e bun, dar este aplicat pe scara larga, fara a fi cu adevarat necesar (vaccinul impotriva gripei porcine) sau cand exista alternative, chiar mai ieftine (vaccinul impotriva HPV)

O alta chestie care nu poti tu si cei ca tine sa o priceapa este ca singurul medicament lipsit de riscuri este cel echivalent cu apa chioara (sau homeopat).

Unui medicament nu i se cere sa fie infailibil, ci sa prezinte mai multe avantaje decat riscuri. I

ar asta tine nu doar de medicamentul in sine ci si de o aplicare corecta, cu discernamant/moralitate.

Iar asta nu tine exclusiv de producator (care poate face presiuni pentru ca ceva bun sa fie aplicat prost indiferent ca e vorba de vaccin, antibiotic, "suplimente alimentare", etc. ) ci si de corpul medical/guvern si nu in ultimul rand de populatia tinta.

Last edited by AlinB; 27.09.2013 at 18:19:41.
Reply With Quote
Vechi 27.09.2013, 21:11:45
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Deci ori e prost informat, ori nu stie sa se exprime.
Să înțeleg că nu are sens să ascultăm de IPS? Cum crezi că ar putea susține ceva ce ar pune în pericol sănătatea și viața copiilor? Dar vezi tu, el are credință punându-L pe Dumnezeu înainte de toate. Apoi știe ce înseamnă o alimentație sănătoasă și care sunt beneficiile ei (lucruri pe care din păcate nu le vezi).
Reply With Quote
Vechi 27.09.2013, 23:06:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Să înțeleg că nu are sens să ascultăm de IPS? Cum crezi că ar putea susține ceva ce ar pune în pericol sănătatea și viața copiilor? Dar vezi tu, el are credință punându-L pe Dumnezeu înainte de toate. Apoi știe ce înseamnă o alimentație sănătoasă și care sunt beneficiile ei (lucruri pe care din păcate nu le vezi).
Deci iti spun inca o data desi sigur inca o data ai sa faci pe chiorul: s-a referit la 3 vaccinuri, 2 pe buna dreptate contestabile si al 3lea marturie ca are consilieri prosti gramada, daca i-au spus sa bage vaccinul poliomelitic care a fost inventat acum +60ani ca "insuficient testat" in aceeasi oala cu cele de acum 3-5 ani.

Si lasa si melodia cu alimentatia sanatoasa ca am clarificat deja o postare mai sus pentru a3a oara daca nu mai bine care e treaba cu ea dar iarasi, facem pe orbetele ca ne place mai mult sa imitam, ca maimutzele, decat sa gandim, ca oamenii. ovidel.
Vechi 28.09.2013, 09:19:05
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Si lasa si melodia cu alimentatia sanatoasa ca am clarificat deja o postare mai sus pentru a3a oara daca nu mai bine care e treaba cu ea dar iarasi, facem pe orbetele ca ne place mai mult sa imitam, ca maimutzele, decat sa gandim, ca oamenii. ovidel.
Păi deh, ce să-i faci, dacă din punctul tău de vedere nu există nici o corelație între sistemul imunitar și o alimentație sănătoasă, e clar că nu ne înțelegem. Și nu imităm, ci ne străduim să punem în practică teoria unei alimentații sănătoase.

”Mâncarea noastră este între “moarte” și VIAȚĂ. DESCOPERĂ această Taină și vei Regăsi SĂNĂTATEA.” - Ierom. Ghelasie Gheorghe
Reply With Quote
Vechi 28.09.2013, 09:26:23
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Deci iti spun inca o data desi sigur inca o data ai sa faci pe chiorul: s-a referit la 3 vaccinuri, 2 pe buna dreptate contestabile si al 3lea marturie ca are consilieri prosti gramada, daca i-au spus sa bage vaccinul poliomelitic care a fost inventat acum +60ani ca "insuficient testat" in aceeasi oala cu cele de acum 3-5 ani.
Ți-am postat un film din care puteai foarte ușor să deduci că IPS este preocupat de o alimentație sănătoasă, el fiind unul practicant. Ți-am dat un exemplu că sunt contestate și vaccinuri pe care tu le susții (polio). Dorești să merg în audiență să-i cer o părere generală vis-a-vis de vaccinuri? Ah, am uitat, e prost informat.
Reply With Quote
Vechi 28.09.2013, 09:28:44
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

romania te iubesc - vaccinul mit si adevar

http://www.youtube.com/watch?v=2K3UuAD_02M#t=2815

-oamenii incet ,incet incep sa afle adevarul despre vaccinuri,incep sa studieze ,sa citeasca...dar unii raman in ignoranta si cred in continuare in "partid" care vrea numai binele....
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38