![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am impresia ca vrei doar sa provoci, cezar-ioan. Sa nu uitam, ca vom da seama de toate cuvintele rostite de noi... |
|
|||
|
|||
![]()
Poate nu te-ai prins, desi ar fi fost cazul si fara sa citesti tot topicul, despre ce e vorba aici.
E vorba despre anumiti "ortodocsi", care si-au facut o secta antivaccinista, contestand lucruri care in mod evident sunt mai presus de capacitatea lor de intelegere. Din fericire, chiar si la unii dintre astia, Dumnezeu le-a mai lasat mintea cea de pe urma si cand vad ca se ingroasa gluma, dau fuguta la spital. Desi nu este exclus sa gasim in viitorul apropiat cazuri de parinti "ortodocsi" care si-au omorat copiii cu tratamente "naturiste" ajungand cu ei prea tarziu la spital sau i-au omorat/handicapat imunizadu-i "natural" pe principiul ca agentul patogen "viu" este mai bland si chiar binefacator decat cel atenuat/neutralizat, ca hepatita B se transmite doar prin contact sexual, ca TBC fac doar cei prost hraniti, ca e mai bine sa nasti acasa asistat de sot/vecina decat la spital si alte prostii din astea. Insa, indiferent de cate astfel de cazuri vor fi, ma tem ca o sa treaca ceva mai mult timp pana cand cineva dintre ei va fi capabil sa recunoasca deschis asta.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 24.09.2013 at 17:56:16. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() ps: am spus să PREVIN...deși sunt și tratamente, dar nu intrăm în detalii, nu are sens Citat:
![]() Last edited by ovidiu b.; 24.09.2013 at 17:58:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Răsfoiți mai întâi matinalul, vedeți ce s-a discutat mai nainte, cine și ce a spus, apoi abia treceți la obișnuita flecăreală. Și v-am mai spus, nu vă mai masturbați scriindu-mi, că nu vă răspund. Sunteți grețoasă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca tot suntem la capitolul pareri personale, spune-ne si noua macar atat: daca esti ortodox sau nu, ca inca nu ne-ai raspuns acestei intrebari care ti s-a pus de nenumarate ori. Poate asa intelegem si noi obraznicia cu care iti permiti sa scrii la adresa unuia sau altuia... Ai dreptate, dealtfel: "fiecare cu nivelul sau" si cu cei 7 ani de acasa, as adauga eu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spre deosebire de tine, care te dai rotund pe forum, eu sunt unul dintre puținii bipezi din România care refuză de 25 ani serviciile sistemului, ale oricărui sistem și își târăște umbra în afara sistemului și sistemelor plătind scump pentru asta și care a pierdut tot ce poate pierde un om din lumea de azi refuzînd să facă parte din vreun sistem. Cât p-aci să îmi pierd și familia, indirect, din pricina asta, urmare a consecințelor ținerii mele deoparte de orice sistem. Inclusiv de sistemul militarizat, demagogic și politizat din care faci tu parte și te ții mândruț nevoie mare. Se pare că onestitatea nu și-a prea făcut casă la tine, pe vremea lu Ceușescu ai fi făcut carieră frumoasă, dar nu-i târziu nici acum. Văd la tine o vocație de demagog și aburitor cum doar la marii lingăi ai preșului sistemelor am văzut. Succes mai departe! Poate că te va ajuta și tovarășa Anca, dânsa are o experiență considerabilă în parazitarea și lingerea în locurile cheie ale sistemelor. Last edited by cezar_ioan; 24.09.2013 at 18:07:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Limbajul folosit ne reprezinta. Cam adanc a alunecat nivelul acestui forum, incat a ajuns datorita unora in mocirla. Trebuie ca satanistii sunt mandrii de asemenea postari penibile.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca nu stiu sa se fi vindecat cineva de tetanos sau poliomelita band un ceai sau mancand o radacina sau un fruct. Tu stii? Citat:
Functioneaza doar atat timp cat nu ai contact cu boala: ceea ce inseamna ca tu esti un fel de smecher care spune la toata lumea ca poate cafti campionul international la K1 datorita unui simplu motiv: ca el in inconstienta lui crede ca sunt sanse minime sa se intalneasca cu el. Citat:
Adica ne referim la medicina secolului XX nu cea a evului mediu din care fac parte solutiile tale medicale promovate ca fiind sigure si absolute (singure necesare) - asta fiind de fapt pacatul major si nu ele in sine. Pentru ca in realitate, cand astea o dau in bara, tot la spital ajungi si acolo nu ti se dau ceaiuri si radacini.
|
|||
|
|||
![]()
Cezar,
Să înțeleg că din lipsă de argumente trecem la atac la persoană? Chiar nu-și au locul pe forum, dar dacă ție îți face plăcere, poți continua, eu unul nu am să plec urechea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii, datorita unor anumite persoane, cochetez cu ideea ca as prefer totusi mai degraba sa ma intalnesc cu prima decat a doua.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|