![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
In portul Constanta soseste un vas englezesc. Docherul striga catre capitanul vasului.
- Hei capitane! - Yes... - Arunca parama, sa leg vasul. - I don't understand, face foarte calm capitanul, care nu stia romaneste. - Arunca ba parama, franghia aia cu care se leaga vaporul de chei. - I can't understand you! - Parama, boule, pa-ra-ma, arunca parama! - Sorry, I don't understand. - Arunca parama, idiotule, cu ce vrei sa te leg, cu siretul de la pantof? - I don't understand! Exasperat, docherul isi cheama colegul: - Bai, Gigi, tu mai stii ceva engleza, vino incoa' ca nu ma inteleg cu tampitul asta. Gigi vine si zice: - Lasa-l in seama mea. Hey sir! - Yes... - Arunca ba parama, hai repede. - I don't understand. - Parama, arunca parama incoace! - I don't understand. - Ce face? Can you speak english? - Yes, face capitanul rasufland usurat. - Atunci de ce nu arunci mai repede parama?
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|