Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.09.2013, 10:02:55
blueyes blueyes is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Ar fi păcat doar dacă dvs ați renunța la ortodoxie și v-ați converti la credința ei.
Altfel, de ce să fie păcat?
Dacă vă veți căsători, va fi foarte important să vă cununați în Biserica Ortodoxă și, mai ales, să vă botezați copiii ortodocși.
Dacă ea va fi de acord cu aceste lucruri, cred că relația dvs va fi morală, binecuvântată de Dumnezeu.
P. S. 1. Vă sugerez să încercați să-i vorbiți despre credința noastră, despre ortodoxie; poate o veți convinge să devină și ea ortodoxă. :)
P. S. 2. Prietena dvs din ce denominațiune face parte?
Ea este botezata la ortodocsi, dar a trecut la acea secta de cativa ani, am intrat cu ea si in biserici ortodoxe si in manastiri, dar ea nu vrea sa renunte la acea secta pentru ea e locul cel mai drag.

Last edited by blueyes; 30.09.2013 at 10:17:11.
Reply With Quote
Vechi 30.09.2013, 10:16:42
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de blueyes Vezi mesajul
Ea este botezata la ortodocsi, dar a trecut la acea secta de cativa ani, deci nu cred ca am cum sa o conving sa nu mai mearga acolo
Deci, pentru tine este "o sectara" si n-ai nici o speranta sa o schimbi.
Si intrebi daca e bine "sa umbli" cu ea?
Apropo, pe unde umbli cu ea (sau ii umbli)?

Trol?
Oh, yaa..
Vechi 30.09.2013, 10:24:53
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

Trol?
Oh, yaa..
nu am intrebat daca e bine sa umblu cu ea, citeste mai cu atentie ce am scris. Am editat si ultima postare

Last edited by blueyes; 30.09.2013 at 10:38:47.
Reply With Quote
Vechi 30.09.2013, 10:42:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
nu am intrebat daca e bine sa umblu cu ea, citeste mai cu atentie ce am scris. Am editat si ultima postare
Pai asta ai scris in PRIMA postare.
O modifici si pe aia?
Vechi 30.09.2013, 13:09:48
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:

Trol?
Oh, yaa..
Stimati colegi,acest personaj,numitul : "Alin B",apreciati si voi ce limbaj crestinesc si ce comportament are fata de alti membrii ai saitului !!!
Eu cred, ca ar trebui sa-si ceara scuze si sa nu mai practice un furibund atac la persoana, asa cum obisnuieste,am vazut ,de mult timp !
El se leaga de unii ,se leaga de altii,se baga in discutii ca musca-n lapte,acolo unde nu l-a invitat nimeni. Emite pareri cu titlu de sentinte definitive,pe care nu i le cere nimeni,si in general daca nu ar depasi uneori niste limite ale bunei cuviinte, ar putea fi chiar hazliu !!! (ha,ha,ha !)
Da ! Pentru ca, de un astfel de personaj important, care le stie pe toate, nu poti decat sa...razi !!!

Numai scuzele de rigoare il vor face ca sa nu cada definitiv in derizoriu,iar parerile lui acide si pline de o rautate greu disimulata sa nu fie ignorate totl,ca dealtfel si persoana sa !
In ce ma priveste, in lipsa unor scuze sincere, din partea numitului, imi rezerv dreptul de a nu-l mai baga in seama,si il sfatuiesc ,prieteneste, sa nu mai posteze nimica pe subiectele initiate sau comentate de mine !
Mersi pentru intelegere !
Reply With Quote
Vechi 01.10.2013, 02:21:31
Lady Brightside Lady Brightside is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.04.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Stimati colegi,acest personaj,numitul : "Alin B",apreciati si voi ce limbaj crestinesc si ce comportament are fata de alti membrii ai saitului !!!
Eu cred, ca ar trebui sa-si ceara scuze si sa nu mai practice un furibund atac la persoana, asa cum obisnuieste,am vazut ,de mult timp !
El se leaga de unii ,se leaga de altii,se baga in discutii ca musca-n lapte,acolo unde nu l-a invitat nimeni. Emite pareri cu titlu de sentinte definitive,pe care nu i le cere nimeni,si in general daca nu ar depasi uneori niste limite ale bunei cuviinte, ar putea fi chiar hazliu !!! (ha,ha,ha !)
Da ! Pentru ca, de un astfel de personaj important, care le stie pe toate, nu poti decat sa...razi !!!

Numai scuzele de rigoare il vor face ca sa nu cada definitiv in derizoriu,iar parerile lui acide si pline de o rautate greu disimulata sa nu fie ignorate totl,ca dealtfel si persoana sa !
In ce ma priveste, in lipsa unor scuze sincere, din partea numitului, imi rezerv dreptul de a nu-l mai baga in seama,si il sfatuiesc ,prieteneste, sa nu mai posteze nimica pe subiectele initiate sau comentate de mine !
Mersi pentru intelegere !

E mai sceptic si mai intepator, dar e simpatic el asa.
Reply With Quote
Vechi 01.10.2013, 02:49:28
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
il sfatuiesc ,prieteneste, sa nu mai posteze nimica pe subiectele initiate sau comentate de mine !
Pentru asta va trebui, totuși, să te muți pe un blog personal unde, vorba unui prieten, poți să latri de unu' singur la lună până fuge de pe cer!
Vechi 01.10.2013, 11:38:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Remarcile astea spun ceva despre dimensiunile egoului lui care in nici un caz nu fac casa buna cu adevaratele profunzimi spirituale de care este cvasi-total strain.
Vechi 30.09.2013, 10:43:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ea este botezata la ortodocsi, dar a trecut la acea secta de cativa ani, am intrat cu ea si in biserici ortodoxe si in manastiri, dar ea nu vrea sa renunte la acea secta pentru ea e locul cel mai drag.
Drag, de ce?
Vechi 30.09.2013, 10:46:56
Junior Member

Implicit

Citat:
Drag, de ce?
Pai acolo se simte cel mai bine, acolo se regaseste. Ea spune ca acolo se simte cel mai aproape de Dumnezeu.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare