![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O coada, aia mai mica, a celor care vor sa poarte tricouri cu partidul, sa tina pancarde si sa-si rupa plamanii strigand lozinci la manifestatii si mintindu-se altfel ca scot tara din ... Desi, poate nu e asa mica, prostia si naivitatea nu trebuiesc subestimate. O coada, aia mai mare, a celor cu geamantane cu bani, care vor sa intre in partid ca sa prinda loc in Parlament, la vreun guvern sau macar un consiliu local, primarie. etc. Caz real, povestit de cineva: o venit un tovaras la partid cu geamantanu, l-o trantit pe masa, crezand ca ii da pe spate cu continutul si zice "vreau sa ajung in Parlament", la care aia: stai nene la coada, ca sunt altii inaintea ta. Binenteles, cu geamantane si mai umflate, ca n-am fost chiar o tara saraca. Abia acum suntem, tara saraca dar cu tovarasi bogati. Insa copchilul tot copchil, n-are de unde sa stie care e realitatea, sa-l lasam sa-si rupa plamanii la manifestatii, daca nu cumva indemnurile lui mobilizatoare sunt de fapt pentru catzei, nu pentru el, dulau in toata firea si cu ciolanul in dintzi.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 01.10.2013 at 11:32:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Altfel, e jaf la drumul mare si nu cred ca a micsora proportiile jafului e un pacat. Si da, avem indicatia sa platim impozitele si taxele - dati Cezarului ce e al Cezarului, desi nu cred ca Cezarul lua evreului 80% din venit, cred ca este o indicatie care trebuie inteleasa in contextul acelor vremuri (neplata taxei ducea de fapt spre o revoluta armata, revolta care s-a intamplat pana la urma si s-a soldat cu distrugerea Ierusalimului si raderea din temelii a Templului) Poate ne spune Pelerin, cam cat erau taxele si impozitele romane pe vremea lui Iisus ca el e documentat cu astfel de detalii picante :) Acum se introduce si sanatate 5.5% pe langa cei 16% pe chirie, platesti si 24% tva, deci practic din banii de chirie ramai cu jumatate, dar poate e mai bine asa decat sa ai probleme cu chiriasii si legea sa-ti intoarca spatele. Citat:
|
||||
|
||||
![]()
mai avem asa ceva? Poate doar cu numele, pentru ca in fapte...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si oricum,niciodata nu am aprofundat sentimentul religios mai mult ca in strainatate-probabil pt a nu o lua-o razna... Desigur nici acum nu am o viata perfecta si nu ma aflu unde imi doresc,dar cel putin am mai mult timp pt dezvoltarea personala.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa, asta nu inseamna ca trebuie sa generalizam si ca in Romania nu ar fi si barbati seriosi, care-si doresc cu adevarat o familie! Asa cum sunt si femei neserioase si femei seriose, la fel sunt si barbati neseriosi si barbati seriosi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tu crezi ca sunt mai mari sanse acolo, f. bine, insa gandeste-te repede, money can't buy time. Citat:
Dar poate sunt altele mai importante, care nu pot astepta. Cunosc cateva cazuri de oameni cu bani dar care nu pot avea copii si au deja o varsta la care sperantele scad vertiginos + probleme medicale in unele cazuri, intr-un caz au infiat, in altul e cam tarzior (nici nu stiu daca au incercat) iar altul..incert/ Daca ii cunosti de aproape iti dai seama ca e destul de tragic, banii care ii au nu cred ca pot umple golul. Insa au totusi o familie si asta e un hop destul de mare dupa cum vezi si care tine iarasi, de timp.
|
|||
|
|||
![]()
,,Cadrul pierderii Transilvaniei este deja pregătit - conform legilor ticăloase create în laboratoarele imperialiste ale UE - de la 1 ianuarie 2014 statul român este obligat să permită străinilor să cumpere terenuri agricole și păduri în România. Mulți străini, în special unguri și evrei, au cumpărat deja, prin intermediul unor firme românești paravan, o mare parte din pământurile României. Peste câteva luni totul va fi la liber. Ce se va întâmpla atunci când resursele solului și chiar solul vor ajunge în proprietate străină? E un subiect la care este necesar să meditați și să vă gândiți la ce ar trebui făcut! Nu putem să îi lăsăm pe trădători să ne distrugă țara!!!"
Continuare: http://danielroxin.blogspot.ro/2013/...vaniei-cu.html |
|
|||
|
|||
![]()
Nimic nou:
China a CUMPĂRAT 5% din Ucraina China a încheiat un contract cu Ucraina pentru a cultiva trei milioane de hectare de teren agricol din această țară în următorii cincizeci de ani, aceasta reprezentând 5% din suprafața țării europene și 9% din suprafața arabilă. http://www.evz.ro/detalii/stiri/chin...a-1058739.html In primul rand, poate e mai bine sa le cumpere strainii si sa faca agricultura, decat sa fie terenurile parloaga. In al doilea rand, esti dezinformata, resursele subsolului apartin Statului. Daca vrei sa le exploatezi, trebuie sa primesti aprobare si sa platesti o redeventa de exploatare. Chiar si apa care o scoti din fantana de pe terenul tau, apartine Statului. Daca esti firma, si scoti peste un anumit volum, trebuie sa o platesti. Desigur, s-ar putea la un moment dat si persoanele fizice sa trebuiasca sa plateasca o taxa in acest sens. In SUA de exemplu nu ai voie nici macar sa colectezi apa de ploaie, daca nu ai aprobare. Si in orice caz, asa cum istoria a demonstrat nimeni nu e cu adevarat proprietar pe nimic (nationalizarea, colectivizarile fortate).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu stiam ca principala dorinta a unui crestin in viata este sa se mantuiasca,nu sa se multiplice! Astfel se face ca am altele de rezolvat in devenirea mea decat cautarea febrila a unui donator de sperma,cu care nu fac decat sa-mi inmultesc problemele existente.(pt ca un om cu care accepti sa-ti imparti viata la bine si rau nu se reduce numai la un donator de ADN,trebuie sa gasesti si sprijin in el). Poate fi destul de dureros sa nu poti avea copiii tai naturali,cand vine o varsta dar la o adica iti poti exersa sentimentele materne(si paterne)si cu copiii altora care nu au fost indeajuns de norocosi incat sa aibe o familie! Nu este lumea asta o mare familie? Nu toti copiii ar trebui sa fie ca si copiii nostri iar ceilalti oameni ca si fratii si surorile noastre?? Eu sustin adoptia si nu-mi pare un lucru deplasat. La cata bunavointa,dragoste si atentie am simtit dinspre Domnul as fi chiar magulita sa am sansa de a intoarce si eu Binele!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Memorabilă zicere! |
|