![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Da,sunt ingretosata si nu vreau sa consum dejectiile presei in permanenta.Plus ca sunt vesnic suparata pe nedreptatile care au loc acolo in fiecare zi. Parintii mei doresc sa-mi faca la telefon updatarea zilei si se lovesc de aceasi fraza mereu:nu ma intereseaza! Pe de alta parte,si parintii mei traiesc din pensii amarate+chiria/pe apartamentul meu-insa eu I-am sfatuit sa nu care cumva sa mearga pe cont propriu cu inchirierea ci sa declare acest venit. Nu are importanta in fata lui Dumnezeu ca altii sunt hoti iar tu esti indreptatit sa pacatuiesti alaturi de ei;noi sa avem constiinta impacata in fata Lui :) Noi nu am furat nimic,nici nu am inselat si nu am murit de foame,te ajuta Dumnezeu daca esti cinstit!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|