![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Cred ca se gaseste si asta in Scriptura, doar in termeni nitel diferiti. Citat:
Mai exact oameni sfatosi din cale afara, care s-au repezit sa-si "ajute" aproapele de la distanta, fara sa incerce sa-l cunoasca macar ca sa nu mai vorbim de unul si mai destept care se crede foarte bun inlocuitor de duhovnic. Ai mai comis-o si pe alte topice cu ortodoxismul, dar nu credeam ca ai sa ajungi asa de departe si asa repede si mai ales nu pot sa nu ma minuez ca ortodoxismul practic poate produce si asa ceva. Citat:
Citat:
Ca sa nu mai vorbim ca nu s-a intrebat/mirat nimeni de ce o persoana cu aseamenea "inalte" trairi nu are duhovnic sau daca o fi avand (ceea ce ma indoiesc) de ce nu e in stare sa o ajute sa-si gaseasca linistea de apeleaza la 'suplimente duhovnicest' de pe forumuri internautice. Eu am incercat sa sugerez ceva in sensul asta, dar te pui cu sfatosii nostri induhovniciti, in cazul cel mai fericit te ignora, in cel mai nefericit te scuipa ca deh, n-ai "dragoste" ..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 06.10.2013 at 00:30:15. |
|