Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.10.2013, 00:50:56
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Iată o perlă demnă de un premiu Nobel!
Doamne ajută.

Alin, iartă-mă pentru toate. Dacă tu așa ai înțeles ce ți-am spus, nu mai am nimic să-ți spun. Dacă ți-aș mai spune altceva, arunc mărgăritarele porcilor, adică patimilor tale, alea sunt porcii. Un om dacă nu îl cunoști nu îl ajuți? Asta ție justificarea păcatului și nebuniei minții tale? În loc să-ți pleci capul și măcar dacă nu spui iertați-mă fraților, măcar să nu mai scrii nimic. Samarinene nemilostiv și nesăbuit ce ești. Doamne miluiește și iartă. Nu trebuie să-ți mai spun nimic, că mai mult rău îți faci tu singur și îți aduni osîndă. Și vei da socoteală pentru orice cuvînt spus și cu ce inimă ai spus cuvîntul. Bucurii.

Cezar Ioan ! Hristos în mijlocul nostru.
Ai citit ceva de la părintele Ghelasie Gheorghe? Mă îndoiesc. Altfel nu ai vorbi așa mari prostioare. Ai o vîrstă totuși. Trebuie să fim exemple. Să fim lumina lumii și sarea pămîntului. A întregului pămînt.
"O memorie a Raiului înscrisă în codul genetic" sunt defapt cuvintele părintelui Ghelasie Gheorghe, starețul mănăstirii Frăsinei, pentru mine un sfînt. Pentru tine? Dacă n-ai citit nimic de el, caută-l pe youtube pentru început.

Da, el cu siguranță a luat premiu în fața lui Hristos Dumnezeu, de un infinit de ori mai valoros decît premiul nobel și toate premiile de pe pămînt adunate la un loc. Să ne ajute Domnul să luăm și noi măcar o felicitare de la Domnul.
Da, iubirea lui Dumnezeu nu are neam și țară, e pentru toate neamurile și toate țările. După cît am iubit pe Domnul Dumnezeu și pe aproapele nostru (tot omul, pilda samarineanului milostiv) vom fi judecați. Toți. Fie că ne place sau nu. Efeseni 3, 14-15: "Pentru aceasta, îmi plec genunchii înaintea Tatălui Domnului nostru Iisus Hristos, din Care își trage numele orice neam în cer și pe pământ".

Da, neamul, țara, patria creștinilor este în Împărăția Cerurilor, nicidecum și niciodată o graniță de pămînt pusă de oameni. Ideea asta e diabolică. Iar a ucide alt om pentru pămînt, e idee satanistă. Vrăjmașul diavol, satan, a ispitit și pe Domnul și pe oameni: "Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt și I-a arătat toate împărățiile lumii și slava lor. Și I-a zis Lui: Acestea toate Ți le voi da Ție, dacă vei cădea înaintea mea și Te vei închina mie." Matei 4, 8-9. Vai ție Cezare și vai mie asemenea, că sunt mai rău decît tine.

Închei pentru Evelyn.
Îți mulțumesc eu pentru răbdarea cu care ai venit aici, să nu uiți de sfatul duhovnicului tău, în viața reală, nu aici în virtual, căci aici te poți sminti ușor și repede. Și să nu iscodești cu aceași întrebare mulți preoți, ci să fi atentă la primele cuvinte ale duhovnicului tău, căci acelea sunt de la Duhul Sfînt, amintește părintele Sofronie Saharov.

Să nu uităm că frică de moarte a avut și marele împărat David și i-a adus tulburare: "Inima mea s-a tulburat întru mine și frica morții a căzut peste mine" Psalmii 54, 4.

Și Sfîntul Vasile cel Mare spune că "cugetarea la moartea e cea mai mare înțelepciune". Sigur nu frica de moarte, ci cugetarea la moarte. Că zice la Evrei 2, 14-15: "ca să surpe prin moartea Sa pe cel ce are stăpânirea morții, adică pe diavolul, Și să izbăvească pe acei pe care frica morții îi ținea în robie toată viața."

Bucurii.

Last edited by Daniel_Ortodox; 06.10.2013 at 01:45:08.
Reply With Quote