Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.10.2013, 15:49:31
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Au aratat si aici la televizor in ce mod prind hingherii cainii de pe strazi.
Cu doua bete cu laturi, ii taraie, cainii urla de durere. Oribil.
Sunt scene care misca si pietrele. Eu nu stiu cum pot unii...
Da, este vorba de sange rece, altfel nu e posibil.

Si nu stiu de ce copilasul ala nu este lasat in pace si i se pun spinare acum tot felul de cruzimi si oribilitati. Ca vai, pentru el se face acum totul.
Si nu vine inca nimeni sa spuna adevarul, ce s-a intamplat acolo.
Cainii se pot prinde si in alt mod, mult mai eficient si mai putin traumatizant. Am vazut si eu cum prind cainii si cum se zbat acestia sa scape, pentru ca nu le convine situatia. Imagini cu oameni sau copii ce sunt muscati in timp ce merg normal pe strada nu au aratat? Asta da oribil!! Scenele astea poate ar misca inimi, ca pietrele se mai misca...Nici eu nu pot sa inteleg cum vor unii sa lase cainii in strada dupa ce atatia oameni sunt muscati, chiar nu le este mila si de semenul lor? Sange rece sau suflet rece...?!
Reply With Quote
Vechi 15.10.2013, 19:25:56
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Cainii se pot prinde si in alt mod, mult mai eficient si mai putin traumatizant. Am vazut si eu cum prind cainii si cum se zbat acestia sa scape, pentru ca nu le convine situatia. Imagini cu oameni sau copii ce sunt muscati in timp ce merg normal pe strada nu au aratat? Asta da oribil!! Scenele astea poate ar misca inimi, ca pietrele se mai misca...Nici eu nu pot sa inteleg cum vor unii sa lase cainii in strada dupa ce atatia oameni sunt muscati, chiar nu le este mila si de semenul lor? Sange rece sau suflet rece...?!
Dar nu cred ca se zbat si urla de durere, ci pentru ca au fost prinsi. Ura de frica si ptr. ca li se ia libertatea. Durere fizica ma indoiesc ca au. Si porcul urla numai daca il atingi, dar nu il doare, ci face asa ca sa pleci tu. :)

Last edited by Parascheva16; 17.10.2013 at 14:02:10.
Reply With Quote
Vechi 15.10.2013, 19:53:29
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Si porcul urla numai daca il atingi, dar nu il doar, ci face asa ca sa pleci tu. :)
Multa logica in cele scrise de tine . . . !
Vechi 17.10.2013, 14:01:43
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Multa logica in cele scrise de tine . . . !
Chiar asa?! Prinde un porc si doar tine-l si vezi cum urla, desi nu il doare. De ce tipa asa? Nu ca sa ii dai drumul?
Chiar am vazut un episod cu cei de la SPCA cand au salvat niste porci uitati intr-o curte si au explicat de ce urla, desi nu li se face nimic rau. Banuiesc ca si ei sunt asa: .
Reply With Quote
Vechi 20.11.2013, 14:23:36
Barsaumas
Guest

Implicit

http://www.clicktgv.ro/o-noua-victim...e-90-din-corp/
http://www.antena3.ro/romania/o-feme...ut-235072.html
Iar a fost ucis un om de cainii maidanezi. Concluzia e simpla: toti trebuie ucisi. Nu ma intereseaza ce zic proastele nefe (de la "nefericite", desigur) si alte rebuturi sociale despre nu stiu ce drepturi pe care le agita si batrana tarfa masonica europa. La mine, pe partea care noi iesim din bloc, e inca bine. (E ciudat, pe partea cu biserica cainii sunt relativ blinzi, pe partea aialalta, e jale). Acu', o sa zica unii ca e efectul bisericii. :)) Se poate...

Last edited by Barsaumas; 20.11.2013 at 14:26:32.
Reply With Quote
Vechi 20.11.2013, 14:35:41
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Eu nu sun pro "moarte tuturor cainilor!", dar inca nu inteleg ce mai cauta pe strazi cainii AGRESIVI.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare