Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2013, 18:43:41
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Dumneavoastra aveti dreptate- cel putin in sensul in care nicioadata nu i-as putea dori raul persoanei care o iubesc, chiar daca ea a ales sa nu fie cu mine........
Nu sunt razbunator......

Insa ca om nu am cum sa nu sufar ca nu e cu mine..........stiu, poate nu e crestineste, poate nu e bine, insa nu pot fi perfect, sunt doar un om facut din carne si oase......
Reply With Quote
Vechi 02.11.2013, 23:15:37
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Dumneavoastra aveti dreptate- cel putin in sensul in care nicioadata nu i-as putea dori raul persoanei care o iubesc, chiar daca ea a ales sa nu fie cu mine........
Nu sunt razbunator......

Insa ca om nu am cum sa nu sufar ca nu e cu mine..........stiu, poate nu e crestineste, poate nu e bine, insa nu pot fi perfect, sunt doar un om facut din carne si oase......
In tot ce se intampla cu noi exista o purtare de grija a lui Dumnezeu. Nimic nu este intamplator in viata noastra, de aceea incearca sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva duhovniceasca. Poate femeia pe care ai iubit-o nu era cea potrivita, poate Dumnezeu ti-a pregatit ceva mult mai special. Sa nu te descurajezi, chiar daca iti este tare greu, sa te rogi si sa nadajduiesti ca Dumnezeu le va aranja pe toate in cel mai minunat mod.
Reply With Quote
Vechi 02.11.2013, 23:27:43
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Oricum, va multumesc pentru sfaturile date si ca ati avut rabdare!
Reply With Quote
Vechi 02.11.2013, 23:49:06
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Oricum, va multumesc pentru sfaturile date si ca ati avut rabdare!
Pentru noi este usor sa vorbim din afara suferintei, este mai greu cand treci prin ea. Nu cred ca exista om care sa nu fi suferit din dragoste, face parte din viata noastra si din aceasta experienta capatam un fel de intelepciune.

Chiar daca ne este cunoscuta teoria, stim care este rezolvarea, suportarea suferintei este cumplita. Sa iti ajute Dumnezeu sa depasesti aceasta stare si sa iti daruiasca ceea ce iti este de folos!
Reply With Quote
Vechi 03.11.2013, 03:29:58
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Nu are rost sa suferi pentru o persoana care nu te vrea. Intoarce-i si tu spatele sa vada ca poti si fara ea. Dute in locuri unde poti cunoaste lume si ai sa vezi ca ai sa gasesti pe altcineva macar pentru prietenie.
Mama mea avea o vorba "nu fugi dupa caruta care nu te asteapta" si a avut mare dreptate.
Viata e scurta si nu are rost sa o irosim pentru cineva care ne intoarce spatele.
Si vorba colegilor de forum poate Dumnezeu are pe alcineva rezervat pentru tine.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 03.11.2013, 20:50:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Eh, sunt zeci de mii care sufera doar cand se anunta rezultatele la Loto.
Nu mai adaugati o suferinta in plus.

P.S. Asemanarea nu este intamplatoare.

Thread Tools
Moduri de afișare