![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumneavoastra aveti dreptate- cel putin in sensul in care nicioadata nu i-as putea dori raul persoanei care o iubesc, chiar daca ea a ales sa nu fie cu mine........
Nu sunt razbunator...... Insa ca om nu am cum sa nu sufar ca nu e cu mine..........stiu, poate nu e crestineste, poate nu e bine, insa nu pot fi perfect, sunt doar un om facut din carne si oase...... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Oricum, va multumesc pentru sfaturile date si ca ati avut rabdare!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar daca ne este cunoscuta teoria, stim care este rezolvarea, suportarea suferintei este cumplita. Sa iti ajute Dumnezeu sa depasesti aceasta stare si sa iti daruiasca ceea ce iti este de folos! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu are rost sa suferi pentru o persoana care nu te vrea. Intoarce-i si tu spatele sa vada ca poti si fara ea. Dute in locuri unde poti cunoaste lume si ai sa vezi ca ai sa gasesti pe altcineva macar pentru prietenie.
Mama mea avea o vorba "nu fugi dupa caruta care nu te asteapta" si a avut mare dreptate. Viata e scurta si nu are rost sa o irosim pentru cineva care ne intoarce spatele. Si vorba colegilor de forum poate Dumnezeu are pe alcineva rezervat pentru tine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai adaugati o suferinta in plus. P.S. Asemanarea nu este intamplatoare.