![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Măi Florine, frate moldovene, "evident" că se poate să fim sfinți. "Fiți sfinți, pentru că Eu sunt Sfânt". - I Petru 1, 16. De ce înveți prostii pe cei mai mici decât tine ? Îți aduni osândă, știai ? Acum ști ! Doamne Iisuse, mă dore capul când văd ce scrieți aici, of, măi suflete dragi of... Citiți Scripturile, și Sfinții Părinți, lăsați lamentările pe siteuri și pe internet, e pierderea timpului prețios mântuirii. Vă rog în numele lui Dumnezeu, citiți Scripturile ca să nu vă rătăciți și dacă aveți nelămuriri din Scripturi, alergați la Sfinții Părinți și de nu veți găsi acolo răspuns, mergeți la preoții voștri duhovnici și rugați-vă cât mai mult posibil. Spuneți de fiecare dată când vă aduceți aminte de rugăciune un Doamne miluiește măcar și vi se va deschide inima ca un izvor și veți începe să spuneți și rugăciunea inimii și mai mult decât Doamne miluiește. Măi dragul meu frate Florin, ești și funcționar public, deci timp ai, citește Scripturile, ca să nu te rătăcești neștiindu-le, cum spune la Matei 22, 29, că te vei mira de ce îți va merge rău în viață. Pentru depărtarea ta de Dumnezeu. Și tot pe EL vei da vina. Hristos în mijlocul nostru. Bucurii. Last edited by Daniel_Ortodox; 02.11.2013 at 20:18:07. |
|