![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Chiar ar fi bine sa scrii despre credinta si dragoste. Ne lipseste asta. Ne lipseste sa aflam din experienta si trairile altora. Avem mii de carti teoretice si filozofice si de catehism. Foarte bune. Dar ne lipseste exemplul omenesc. Concret cum sa ajungem la credinta, cum s-o intelegem, cum s-o traim. Cum s-o imbinam cu talentul, profesia, familia noastra. Vieti de teologi, de monahi nu prea se publica. Sa aflam si noi drumul lor, cine si cum i-a dus spre credinta. Cum au ajuns ceea ce au ajuns. Ce obstacole, ce greutati au intampinat in credinta. Daca regreta ceva, sau nu. Asa am putea intelege mai mult, invata de la alti si am putea stii cum sa ne facem si noi drumul. Pe forumul asta si altul tocmai astea sunt framantarile si cautarile. Deci scrie poveste ta, trairea ta, credinta ta. Cu vobe simple, sa inteleaga toti. 2. Daca vrei sa scrii fictiune, sau alte domenii, scrie. Scrie si scrie. Nu-ti cara cu tine sufletul greu si plin. Totul este interesant pe lumea asta si nimic de prisos. Mai spun ceva: si viata unui om este un roman si merita scrisa. Daca am scrie toti viata noastra am avea un izvor nesecat de invataturi si modele si ne-ar si face mai buni. Caci scrisul linisteste, este ca o terapie. Oamenii au sentimente, trairi. Fiecare ni le notam pe undeva... E bine sa scriem.... Spu eu, care si eu am mare teama. De calitate, de judecata altora, etc. De edituri nu mai vorbesc...