![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu poate fi mantuit, chiar daca intr-o anumita chestiune s-a inselat, mai ales ca pe patul de moarte si-a corectat in buna parte greseala?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
,,Parintele Mihail: Problema actelor cu cip, care urmeaza sa vina, stim cu totii ca nu sunt bune… Parintele Arsenie: Parinte draga, mai intai [ca] se face zgomot prea devreme. Zgomotul asta este in favoarea dusmanului. Mi-a placut raspunsul Patriarhului Greciei: miroase a 666 in ce fac astilalti. Raspunsul meu e asta: eu n-as primi asa ceva."' http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...ea-dusmanului/ Last edited by antoniap; 24.11.2013 at 14:42:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Restul spuselor, ca a fost la inceput ecumenist si ca a fost manipulat de ecumenisti, nu merita comentata. Stim care a fost primul raspuns al parintelui in legatura cu problema, anume ca e un zgomot prea devreme din care nu profita decat dusmanul. Mai stim si ce a urmat: drumurile lui Roncea etc. pe la el ca sa-l intoarca la o parere contrara. E regretabil. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt unii credinciosi din pacate, care daca nu au altceva mai bun de facut, se ocupa cu "frecatul la cap" al duhovnicilor pe asemenea teme.
Dar nu numai ca ii freaca la cap, dar le si prezinta informatiile intr-un mod trunchiat si ii tocesc la creier pana zic cum vor ei. Asemenea oameni sunt fie oameni cu interese oculte, fie oameni suferinzi la bibilica, ca sa ma exprim bland. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E dreptul meu sa nu cred asta. Parintele a fost precaut in raport cu jurnalistii. E firesc. Nu poti sti cand un jurnalist este interesat de o problema in vederea mantuirii lui si a semenilor sau in vederea alcatuirii unui articol de succes. Daca a spus ca el nu ar primi cip, trebuie sa intelegem ce e de inteles. Unii au incercat sa-l apropie de pozitia oficiala... Iar parintele i-a mangaiat si pe acestia...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu conteaza ca pe patul de moarte a indreptat in mare parte ce spusese gresit in ultima parte a vietii, s-au gasit manipulatori cu "logica" de doi bani sa zica ca ce a spus atunci nu e valabil, tot la vechile povesti cu care a fost mintit, trebuie sa ne raportam. Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Amuzant e ca n-au reusit mai deloc, in primul interviu. In al doilea, la fel, l-au prelucrat cumva inainte, in genul "parinte Arsenie, toate lumea v-a vazut ca sunteti CONTRA parintelui Iustin, se poate asa ceva?" + niste chestii nationaliste care l-au facut sa scape si niste cuvinte nepotrivite (au taiat inregistrarea putin inainte si nu dupa, cum ar fi fost decent) si asa a cedat putin mai mult.. Unul din cei doi frati Roncea care i-au luat interviul, s-a aflat la scurta vreme ca de fapt era mason. Celalalt, inca mai tine la aparente se pare.
|
|||
|
|||
![]()
Deci iata cum scuzam o greseala monumentala.
Cu o logica foarte "ortodoxa". "Le-am trantit o minciuna sa-i bag in sperieti, ca sa fie mai atenti de acum". Ce ziceam eu mai devreme cu cipofobii pentru care orice minciuna e scuzabila atat timp cat slujeste, chipurile, o cauza nobila?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 25.11.2013 at 01:48:29. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|