![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai danion si altii sunt vinovati de asta, daca stai sa vezi unde duc urmele. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu as face asemenea afirmatii publice... Paritele nu a fost in neascultare, s-a supus ierahilor si a atras atentia asupra unor greseli. De ce, deranjeaza asa mult pe unii chiar nu inteleg. Sa Luam ce credem ca e necesar pentru mantuirea noastra si sa nu intram in lucruri adanci.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserica este ierarhie sacramentala si administrativa, nu talk-show. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Iustin e cuvios. A suferit in inchisoare dar nu a murit acolo.
Mucenic e Mircea Vulcanescu de pilda. |
|
|||
|
|||
![]()
Si inca o data, discutia e cu totul alta.
Nimeni nu contesta meritele parintelui Iustin. Dar noi NU avem papi. Repet pentru a mia oara. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mucenici nu sunt doar cei care au sfarsit in inchisoare. MUCENÍC ~ci m. 1) Persoană care îndură chinuri fizice sau morale pentru ideile, convingerile sale; martir. Intr-un punct suntem de acord: topicul are alta tema. Last edited by gabriela8; 24.11.2013 at 14:26:13. |
|
|||
|
|||
![]()
In sensul asta orice crestin e un mucenic, fiindca fiecare crestin are crucea lui de dus si nu putem ajunge la inviere fara sa trecem prin cruce.
Dar acesta e un sens mai larg. E bine sa nu ne jucam cu termenii fiindca asa orice crestin care moare poate fi declarat un mucenic. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am nimic contra canonizarii sale, dar parintele a gresit enorm cu trei lucruri:
1. definirea cipurilor electronice ca pecete finala sau macar prepecete; 2. nesupunerea fata de sinod; 3. interzicerea cuminecarii pentru mirenii care au acte cu cip incorporat (asta si a doua sunt cu adevarat grave pentru un sacerdot ortodox). Adevaratii vinovati morali de tevatura paranoida cu cipurile-ca-lepadare sunt, cred eu, danion vasile si altii ca el. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|