![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dacă nu te-am lămurit eu ce este aia o sectă înseamnă că săracool Dumnezeu e mincinos, și cum El nu minte ci doar tăinuiește, rămâne că și tu ai mâncat din aluatul fariseilor ca să-i aperi și să le plătești biruri grele. Sectă este BOR!.. căci s-a unit cu gLumea și maimarii ei și a judecat strâmb ca sinedriul și are martori corupți și mincinoși și apoi a răspândit neghină vopsită... prin toate cozile de topor și prin fraieri... ca tine din păcate. Dacă nu se pocăiesc câtă vreme este o plată cerească pentru asta, pentru pocăință, vor păți ca Arie, al doilea Iscariotean!!! Last edited by vsovivivi; 05.12.2013 at 11:16:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Da, multumesc. Este intr-adevar o meserie foarte frumoasa si plina de satisfactii. Cel putin pana acum, am incercat sa imi imaginez cum arata aceasta lume. Insa acum, ma rog la Dumnezeu sa pot sa trec si peste greutatile de acum...
Nu vad cu ce m-ar face pe viitor un medic mai putin bun, faptul ca mananc carne, lapte, oua, ciorba. Lipsa cunostintelor medicale si ce are legatura cu aceasta cariera, te numesc un medic slab pregatit, nu ceea ce mananci. Cel putin acum, mananc ce am... cateodata un colt de paine pe saptamana. Asta cred ca ma face vegetariana, nu? |
|
|
|||
|
|||
|
Nu am dat importanta,dar acum vazand aceste discutii,pot sa iti confirm si eu ca esti intr-o secta. Nu ma intereseaza sa discut pe acest subiect,doar am confirmat ca un fel de vot.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nu mai stiu... | Marcus | Nunta | 23 | 19.11.2016 22:27:42 |
| Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 20:53:52 |
| nu stiu ce sa fac , ajutati-ma | allex_adriana | Nunta | 17 | 14.03.2011 22:08:08 |
| Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 09.12.2010 00:54:23 |
| Nu stiu ce sa fac.... | Valy76 | Pocainta | 14 | 26.07.2010 21:48:15 |
|
|