Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.12.2013, 00:16:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Fallen, mie imi vine sa il bat pe barbatul asta al tau numai cand citesc aici si sunt o fire pasnica de felul meu. Ce trebuie sa iti faca pentru a te determina sa te separi de el, sa iesi pe usa si sa nu te mai intorci? Sa incerce sa te ucida sau ce?!
Vechiul subiectivism feminin.
Daca barbatul are o amanta, amanta trebuie batuta, ea e de vina ca l-a atras in mrejele ei pe nevinovatul barbat.

In cazul asta, el ticalosul e de vina pentru ca femeia se indoapa cu iluzii grupa mare si vede un sot intr-un concubin si intr-o relatie de concubinaj o familie si are asteptarile corespunzatoare cand de fapt este o relatie fara obligatii in care fiecare poate sa-l schimbe pe celalat ca pe sosete, incepand cu a doua zi iar pretextele tin loc de motive (alea adevarate) si manipularea tine loc de dragoste.

Citat:
Ce daca esti vanzatoare? Atata timp cat iti castigi painea cinstit, e o meserie foarte onorabila.
Nu si daca este expresia comoditatii si a unui timp irosit.
Adica, daca nu ai copii si ai timp suficient dupa job, dar preferi sa-l pierzi aiurea in loc sa cauti sa te califici profesional pentru o slujba mai buna - atunci ai niste probleme si nu cred ca meseria curenta e singura.
Vechi 08.12.2013, 19:34:51
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Vechiul subiectivism feminin.
Daca barbatul are o amanta, amanta trebuie batuta, ea e de vina ca l-a atras in mrejele ei pe nevinovatul barbat.

In cazul asta, el ticalosul e de vina pentru ca femeia se indoapa cu iluzii grupa mare si vede un sot intr-un concubin si intr-o relatie de concubinaj o familie si are asteptarile corespunzatoare cand de fapt este o relatie fara obligatii in care fiecare poate sa-l schimbe pe celalat ca pe sosete, incepand cu a doua zi iar pretextele tin loc de motive (alea adevarate) si manipularea tine loc de dragoste.

Hei, eu am zis ca l-as bate pe el, nu pe ea!
Vechi 08.12.2013, 22:39:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Hei, eu am zis ca l-as bate pe el, nu pe ea!
Of, chiar asa dificila a fost exprimarea mea?
E vorba de aceleasi gen de subiectivism feminin (al tau acum) dar translatat in alta situatie, in cazul asta genul vinovatului principal care ar merita sa o incaseze, este exact invers (ca gen).

Nimic nu o tine legata de looser, ea este cea care merita bataie sa se trezeasca la realitate :)
Vechi 09.12.2013, 10:14:16
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Intradevar, o femeie nu ar trebui sa accepte asa ceva din partea unui barbat!

Acum ce se petrece in sufletul colegei de forum "Fallen"" numai ea si Dumnezeu pot sti, si e usor sa judecam "de la distanta"". Oricum, omeneste vorbind sper sa-si gaseasca linistea si sa faca ceea ce considera ca e mai bine pentru ea.
Reply With Quote
Vechi 09.12.2013, 10:24:33
Senior Member

Implicit

Iar a lucra ca vanzatoare nu mi se pare ceva rusinos! Atata timp cat se presteaza o munca cinstita, utila societatii (de la tractorist la doctor) nu vad nici o problema.
Caracterul unui om nu sta in studii sau in meseria care o face.
Reply With Quote
Vechi 09.12.2013, 11:27:54
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Ba sta, daca alege calea cea mai usoara in viata, restul timpului irosindu-l cu nimicuri.
Nu zic ca asta e cazul de fatza, vorbesc la modul general.
Vechi 09.12.2013, 11:40:17
Senior Member

Implicit

Acum de unde puteti sti ca a ales "calea cea mai usoara"" ?! Sunt convins ca exista persoane care pur si simplu le face placere sa lucreze in comert! E o meserie absolut onorabila, si poate fi foarte placuta- intri in contact cu oamenii!
Reply With Quote
Vechi 09.12.2013, 15:31:11
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Intradevar, o femeie nu ar trebui sa accepte asa ceva din partea unui barbat!

Acum ce se petrece in sufletul colegei de forum "Fallen"" numai ea si Dumnezeu pot sti, si e usor sa judecam "de la distanta"". Oricum, omeneste vorbind sper sa-si gaseasca linistea si sa faca ceea ce considera ca e mai bine pentru ea.
o postare de bun simt!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare