Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.12.2013, 22:58:21
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Fallen, mie imi vine sa il bat pe barbatul asta al tau numai cand citesc aici si sunt o fire pasnica de felul meu. Ce trebuie sa iti faca pentru a te determina sa te separi de el, sa iesi pe usa si sa nu te mai intorci? Sa incerce sa te ucida sau ce?!

Apai daca vrea sa fie barbatul in casa, sa puna mana sa munceasca el si sa aduca bani si sa nu te mai invinuiasca pe tine. Daca te apuci si tu sa ii zici ca el de ce nu e frumos, bogat si destept ca X si Y, cum s-ar simti? daca vrea o menajera, sa puna mana sa plateasca una. Tu nu esti menajera.

NU, nu e normal ce se intampla.
La mine in familie nu s-a pomenit ca barbatul sa ii ceara socoteala femeii ca de ce castiga mai putin sau de ce are un serviciu si nu altul sau de ce nu a curatat bine sau sa ma si injure. Cred ca atata le trebuia :)))). Dar din putina mea experienta, iti spun ca e bine sa fie cat de cat egalitate intre pozitiile sociale ale celor doi, ca sa nu existe frustrari si discutii. Daca unul este un frustrat si incearca sa iti impuna modul lui de viata si de gandire - si asta se intampla mai ales cand persoanele au sub 30 ani - mie mi se pare clar ca nu are respect fata de persoana celuilalt. Or pe aproape trebuie sa il iubim ca pe noi insine, nu mai mult, adica sa nu ii dam voie sa ne desfiinteze personalitatea si sa puna in loc o alta :).

Ce daca esti vanzatoare? Atata timp cat iti castigi painea cinstit, e o meserie foarte onorabila. Fruntea sus si nu te lasa influentata de acesti snobi si oportunisti!