![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, mai era o tanti de o venerabila varsta, care a avut un loc de munca caldut si capatuita cu o pensie bunicica de pe urma comunistilor, iesita la pensie inainte sa simta muscatura "economiei de piata" si ea tare indignata ca ce greu i-a mai fost ..
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cam cati ani ai trait tu in epoca comunista? Poate vreo 10, nu mai mult. http://www.ihr-acad.ro/docs/cv_m_banica.pdf "In prezent, în cadrul Institutului, cercetări dedicate fenomenului pelerinajelor în România contemporană, sociologia diferenŃei urban/rural și practica religioasă, prezenŃei religiei în mediul virtual (Internet). " Aceste cercetari explica prezenta ta pe acest forum. Eu am o pensie de 650 lei. Last edited by Miha-anca; 16.12.2013 at 00:30:37. |
|
|
|||
|
|||
|
Esti sigura?
Cred ca ai vrut sa zici Euro. Cel putin asa te laudai pe alte topic, ca ai 700euro pensie. Te-au retrogradat? Saracuta de tine.. Sau doar "ai uitat" sa o pui la socoteala si pe cea in euro, probabil, ca si mielul bland, sugi de la doua oi, Statul Roman si cel German, nu?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cam jalnica gandire si vocabular pentru unul, care are doctorat. Cat despre pensia mea de dincolo, cand o voi primi, va acoperi doar 50% din costul locuintei pe luna. Asa ca vezi ca nu ai pentru ce sa ma invidiezi, domnule Banica, alias AlinB, alias Mirean. |
|
|
|||
|
|||
|
650 lei + 700 euro nu cred ca e putin.
650 lei pentru cati ani de cotizare si ca ce profesie? Ca si asa se pune problema. Avand in vedere ca ai reusit sa iei si pensie occidentala, nu cred ca ai facut prea multi pureci prin Romania sa te dai lovita asa tare de regimul comunist de aici. Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca are 650 ,nu inseamna ca nu a muncit ,ci poate a avut salariu mic. Iar te arunci in afirmatii nefondate Citat:
La magistrati pensia se calculeaza dupa veniturile din ultimul an La fel la armata. Iar magistratii corupti iau pensiile intregi Sa stii si tu ca in multe tari din occident pensiile sunt la fel pt toata lumea ,nevoile sunt aceleasi pt toti. Cine vrea venituri suplimentare sa cotizeze la fonduri private. Te legi de oameni care au muncit ,nu ai nici un pic de deschidere. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar știu că de când îi România așa cum e ea de după răzbel, categoriile socio-profesionale de care zici tu au funcționat în baza unor legi specifice. Unii le-ar zice speciale. Eu nu. Ăia n-au cotizat la CAS ca noi, plebea. So, chestia cu "pensiile nesimțite" nu te afectează pe tine sau vreun pensionar normal, "pensiile nesimțite" sunt în proporție covărșitoare plătite din alte bugete. Asta a fost o altă chiftea aruncată de domnu' președinte (sărut-mâna doamnă Miha) pentru a învrăjbi pe unii cu alții.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pacat ca nu mai fluturi cu doctoratul, prin felul in care scrii. Ai impresia ca esti cool? Nu, nu esti. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Venerabila doamna, cum v-am mai spus, cautati sa consulti un doctor, o luati pe aratatura si totusi, chiar si la varsta asta, nu este ok.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Familia in regimul comunist | florinbrasov0 | Generalitati | 40 | 12.09.2016 00:24:09 |
| Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist | doctor_faustus | Generalitati | 28 | 12.02.2013 10:39:16 |
| Imi cer iertare ca am laudat fostul regim ateisto-comunist | mihailt | Generalitati | 44 | 29.09.2010 16:33:34 |
| Profetii despre romania | IonelS | Intamplari adevarate | 74 | 22.09.2010 14:46:09 |
| Materiale despre Romania | coralina | Generalitati | 15 | 12.10.2009 10:23:01 |
|
|