![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si tu ai merita unul in copy/paste :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe vremea comunistilor, nici sa vrei nu puteai sta degeaba. Ti se gasea urgent ceva de lucru si locuinta chiar. Nu mai stiu exact, daca nu era si o lege in acest sens, puteai face puscarie si pentru simplul fapt ca nu erai angajat nicaieri (din vina ta, desigur).
|
|||
|
|||
![]()
-m-am saturat de postarile comuniste ale lui Florin,de el nu zici nimic ca tot da copy/paste din carti comuniste? sau e de-al tau cu secera si ciocanul?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
-acum nu mori de foame si chiar gasesti o gramada de cumparat,pe cand pe vremea comunistilor te omorai la coada pt o bucata de paine sau daca nu faceai foamea
-chiar ma gandeam:Romania a fost granarul Europei,deci exportam grau la greuceanu si nenorocitii de comunisti ne dadeau paine (cate o jumatate de caciula pe zi) pe cartela,ce jigodii .... -chestia cu statul la cozi la paine imi tot vine in minte pt ca am stat mult la cozi:vara ,iarna,pt paine neagra,cateodata stateai cateva ore pana primea,pana iti venea randul ..si apoi vedeai ca s-a terminat si o luai de la capat cu statul la coada... -portocale cand bagau de 2 ori pe an erau niste cozi si se inghesuiau oamenii de zici ca erau la fotbal american -la butelii la fel,la lapte stiu ca se puneau plasele pe la 3 noaptea ca sa fii primul la 7 cand deschid... -4 milioane de informatori,isi tradau prietenii ,rudele ... -frica de securitate,ateismul,... -nu stii tu multe mai amice si tot o dai cu comunismul asta satanist Last edited by antiecumenism; 17.12.2013 at 13:54:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce scrie el, sunt fapte reale, obiective, ce scrii tu, este ura preferentiala, fara nici o valoare istorica iar cea morala foarte discutabila.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-chiar tu stateai la coada la paine (pe vremea lui ceasca)sau iti lua mamica si tu stateai la caldurica ? |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
A trebuit sa vina "revolutia" sa vad ca un copil nu are ce manca acasa si este hranit de straini. Da, sunt de toate in magazine, mai putin bani cu care sa le cumperi. Pentru cei multi, nu cei capatuiti peste noapte, care ii oferi ca si comparatie si printre care probabil te numeri. Citat:
Citat:
Citat:
Altceva era coada la carne, branza, unt, dar una era sa stai o ora doua la coada si sa ai ce ai nevoie si alta este sa stai acum zeci de ore de munca la servici pe saptamana si sa nu-ti permiti sa cumperi. Citat:
Citat:
Sa fim seriosi, nu aveau nevoie de atatiti. Si ce crezi, ca dupa '89 toti informatorii au fost pensionati asa, deodata? Asa o aruncat masina de propaganda ilesciana dupa '89 ideea ca Securitatea asculta 1 milion de telefoane, ca sa ne bucuram ce liberi suntem acum cu neocomunistii. Adica inregistrau pe banda din aia, de casetofon, 1 milion de telefoane. Nici nu stiu daca erau atatea in Romania, ce sa mai vorbim sa le asculte pe toate. Acum practic le monitorizeaza pe toate + Internetul, dar na, e pentru o cauza buna acum, corect? Citat:
Si vai ce sa spun, ce o mai disparut ateismul dupa '89. Un popor intreg, peste 20 milioane de oameni au exterminat femeile crestine dupa '89. Acum nimeni nu te intreaba daca mergi la biserica si mai mult de 5-10% din romanii "ortodocsi" nici nu frecventeaza biserica. Dar na, nu mai este ateism.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Familia in regimul comunist | florinbrasov0 | Generalitati | 40 | 11.09.2016 23:24:09 |
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist | doctor_faustus | Generalitati | 28 | 12.02.2013 09:39:16 |
Imi cer iertare ca am laudat fostul regim ateisto-comunist | mihailt | Generalitati | 44 | 29.09.2010 15:33:34 |
Profetii despre romania | IonelS | Intamplari adevarate | 74 | 22.09.2010 13:46:09 |
Materiale despre Romania | coralina | Generalitati | 15 | 12.10.2009 09:23:01 |
|