Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.12.2013, 12:19:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-dar ce doctorat are in studierea cipurilor si vaccinurilor ?
Ei, poate as merita unul :)
Si tu ai merita unul in copy/paste :)
Vechi 17.12.2013, 12:19:40
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
-eu stiu ca ai mei se tot imprumutau,mai ne ajutau bunicii,unchiul meu era maistru in uzina si avea salariul mai mare decat profesorii..
-si acum e greu pt profesorii debutanti
-eu cred ca nu e bine din cauza hotilor de la guvern ,nu ca e guvernarea democratica,si oricum mai e si problema firmelor,patronilor care angajeaza cu pile sau doar pe cei bine pregatiti ,cu vechime,si angajeaza doar gandindu-se la profitul lor nu din considerente umanitare
pai vezi amice ca intr-o economie de piata nu toate lucrurile sunt roz
Vechi 17.12.2013, 12:20:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Imi place ca atunci cand termini cu copy/paste -ul din text, treci cu cel de imagini.
Vechi 17.12.2013, 12:20:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
pai vezi amice ca intr-o economie de piata nu toate lucrurile sunt roz
Da, dar ai libertate. Sa mori de foame. :)
Pe vremea comunistilor, nici sa vrei nu puteai sta degeaba.
Ti se gasea urgent ceva de lucru si locuinta chiar.

Nu mai stiu exact, daca nu era si o lege in acest sens, puteai face puscarie si pentru simplul fapt ca nu erai angajat nicaieri (din vina ta, desigur).
Vechi 17.12.2013, 13:42:54
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Imi place ca atunci cand termini cu copy/paste -ul din text, treci cu cel de imagini.
-m-am saturat de postarile comuniste ale lui Florin,de el nu zici nimic ca tot da copy/paste din carti comuniste? sau e de-al tau cu secera si ciocanul?
Vechi 17.12.2013, 13:44:42
Banned

Implicit

Citat:
Ei, poate as merita unul :)
Si tu ai merita unul in copy/paste :)
dar cine ti-a dat doctoratul :cei cu secera si ciocanul,cei cu piramida sau il ai pe bani ?
Vechi 17.12.2013, 13:48:23
Banned

Implicit

Citat:
Da, dar ai libertate. Sa mori de foame. :)
-acum nu mori de foame si chiar gasesti o gramada de cumparat,pe cand pe vremea comunistilor te omorai la coada pt o bucata de paine sau daca nu faceai foamea
-chiar ma gandeam:Romania a fost granarul Europei,deci exportam grau la greuceanu si nenorocitii de comunisti ne dadeau paine (cate o jumatate de caciula pe zi) pe cartela,ce jigodii ....
-chestia cu statul la cozi la paine imi tot vine in minte pt ca am stat mult la cozi:vara ,iarna,pt paine neagra,cateodata stateai cateva ore pana primea,pana iti venea randul ..si apoi vedeai ca s-a terminat si o luai de la capat cu statul la coada...
-portocale cand bagau de 2 ori pe an erau niste cozi si se inghesuiau oamenii de zici ca erau la fotbal american
-la butelii la fel,la lapte stiu ca se puneau plasele pe la 3 noaptea ca sa fii primul la 7 cand deschid...
-4 milioane de informatori,isi tradau prietenii ,rudele ...
-frica de securitate,ateismul,...
-nu stii tu multe mai amice si tot o dai cu comunismul asta satanist

Last edited by antiecumenism; 17.12.2013 at 13:54:11.
Vechi 17.12.2013, 14:22:00
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
-m-am saturat de postarile comuniste ale lui Florin,de el nu zici nimic ca tot da copy/paste din carti comuniste? sau e de-al tau cu secera si ciocanul?
Ce scrie el, sunt fapte reale, obiective, ce scrii tu, este ura preferentiala, fara nici o valoare istorica iar cea morala foarte discutabila.
Vechi 17.12.2013, 14:36:46
Banned

Implicit

Citat:
Ce scrie el, sunt fapte reale, obiective, ce scrii tu, este ura preferentiala, fara nici o valoare istorica iar cea morala foarte discutabila.
-nu ai citit mesajul de mai sus ,iar te faci ca ploua
-chiar tu stateai la coada la paine (pe vremea lui ceasca)sau iti lua mamica si tu stateai la caldurica ?
Vechi 17.12.2013, 14:37:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
-acum nu mori de foame si chiar gasesti o gramada de cumparat,pe cand pe vremea comunistilor te omorai la coada pt o bucata de paine sau daca nu faceai foamea
Mancare se gasea. in general, nu murea nimeni de foame, anumite produse de origine animala mai putin, sau fructe exotice, in rest toata lumea se descurca, intr-un fel sau altul, n-am vazut pe cineva sa faca foame.

A trebuit sa vina "revolutia" sa vad ca un copil nu are ce manca acasa si este hranit de straini.

Da, sunt de toate in magazine, mai putin bani cu care sa le cumperi. Pentru cei multi, nu cei capatuiti peste noapte, care ii oferi ca si comparatie si printre care probabil te numeri.

Citat:
-chiar ma gandeam:Romania a fost granarul Europei,deci exportam grau la greuceanu
O fi fost pe vreamea cand graul se cultiva la plug.

Citat:
si nenorocitii de comunisti ne dadeau paine (cate o jumatate de caciula pe zi) pe cartela,ce jigodii ....
Iarasi spui tampenii, chiar daca era cartela, paine puteai avea mai mult decat scria acolo, puteai lua si o paine intreaga de persoana fara problema, nu cred ca faceai foame daca te limitai la 1 paine (500g) pe zi.

Citat:
-chestia cu statul la cozi la paine imi tot vine in minte pt ca am stat mult la cozi:vara ,iarna,pt paine neagra,cateodata stateai cateva ore pana primea,pana iti venea randul ..si apoi vedeai ca s-a terminat si o luai de la capat cu statul la coada...
Vrajeala, cozi la paine mai erau uneori, dar mai mult de cateva minute nu durau.

Altceva era coada la carne, branza, unt, dar una era sa stai o ora doua la coada si sa ai ce ai nevoie si alta este sa stai acum zeci de ore de munca la servici pe saptamana si sa nu-ti permiti sa cumperi.

Citat:
-portocale cand bagau de 2 ori pe an erau niste cozi si se inghesuiau oamenii de zici ca erau la fotbal american
Da, iata si un motiv sanatos pentru care comunismul nu era bun, nu aveam banane si portocale.

Citat:
-4 milioane de informatori,isi tradau prietenii ,rudele ...
Ma indoiesc ca erau atati, adica unul din 5 era informator?
Sa fim seriosi, nu aveau nevoie de atatiti.
Si ce crezi, ca dupa '89 toti informatorii au fost pensionati asa, deodata?

Asa o aruncat masina de propaganda ilesciana dupa '89 ideea ca Securitatea asculta 1 milion de telefoane, ca sa ne bucuram ce liberi suntem acum cu neocomunistii.

Adica inregistrau pe banda din aia, de casetofon, 1 milion de telefoane.
Nici nu stiu daca erau atatea in Romania, ce sa mai vorbim sa le asculte pe toate.

Acum practic le monitorizeaza pe toate + Internetul, dar na, e pentru o cauza buna acum, corect?

Citat:
-frica de securitate,ateismul,...
Lasa ca e mai bun acum, ca n-are nimeni frica de nimic, nici de lege, nici de Dumnezeu.

Si vai ce sa spun, ce o mai disparut ateismul dupa '89.
Un popor intreg, peste 20 milioane de oameni au exterminat femeile crestine dupa '89.
Acum nimeni nu te intreaba daca mergi la biserica si mai mult de 5-10% din romanii "ortodocsi" nici nu frecventeaza biserica.

Dar na, nu mai este ateism.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Familia in regimul comunist florinbrasov0 Generalitati 40 11.09.2016 23:24:09
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist doctor_faustus Generalitati 28 12.02.2013 09:39:16
Imi cer iertare ca am laudat fostul regim ateisto-comunist mihailt Generalitati 44 29.09.2010 15:33:34
Profetii despre romania IonelS Intamplari adevarate 74 22.09.2010 13:46:09
Materiale despre Romania coralina Generalitati 15 12.10.2009 09:23:01