![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Alin, esti simpatic! Dar tu stii asta deja. Ti-am mai spus-o. ___________ Somnic, intuitie atavica??, animalute dandu-si duhul la portile Raiului...ca daca dadeau coltul prin Rai, atunci Raiul nu e Rai. Un Rai fara animalute...un Rai trist. Apropo, imi plac animalele. (sau prin inferenta...animalele din Rai sunt nemuritoare/ moartea si raiul nu se pupa) Revelatie - uau - (ce stiu eu ce este aia REVELATIE?) este raspunsul la TOATE ENIGMELE. Ce sa ne mai batem atata capul cu ratiunea cand e grele. O papleasca de posibilitati - numai sa-mi intre odata in cap. Uite asa ... Daca nu cred sunt un respingaret, dar nu unul oarecare - ci unul aprioric??? - era mai simplu sa-mi spui "un incapatanat, domne...". Ahaa...in sfarsit imi vine mintea la cap. Urmarindu-te cu atentie, incep sa cred ca lui Adam, de fapt, ii era somn. De-aia a muscat si n-a ascultat. ---------------------------------------- Ca sa nu ne prapadim de ras (sau de plans), orice filosofie sau credinta trebuie sa o lase mai moale cu logica atunci cand vine vorba sa explice de ce existam, ne bucuram si mai ales suferim. Din acest punct de vedere sunt echidistant fata de orice abordare.
Last edited by florin.oltean75; 07.01.2014 at 00:06:19. |
|