![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
P.S.- din anii 70',80'90' si pana nu de mult liturghierul a fost ok,acum nu mai e ... a fost schimbata conducere nu ? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Lipsa de interes nu ține loc de scuză și motiv de a-i judeca pe alții (mai ales ierarhi). Dar așa se întâmplă, neștiutorii dau cu parul, altceva neștiind să facă. Last edited by ovidiu b.; 24.01.2014 at 12:46:24. |
|
|
||||
|
||||
|
Citesc, citesc, citesc si conchid: "Adevarul este ca... asta-i adevarul, domnule!" Si cand ma gandesc ca amandoi sunteti doi banateni de isprava, care stiti bine ce inseamna, "Doamne, miluieste!"!...
Pana la urma asta era "faza"!... Nici cu pace, nici in pace, ci "care pe care"!... Sau poate ca asta e noua "pravila zilnica"... Eu cred ca, certandu-va, ajungeti sa lasati cu totul altceva sa se inteleaga!... Voi ce parere aveti?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doar mi-am clarificat o bănuială pe care am sesizat-o într-un mod mai agresiv. Și da, ai dreptate că nu am mai multă înțelegere și îngăduință, dar indiferența celui care semnalizează cu un asemenea CV, greu mă lasă să o trec cu vederea. În rest, mulțumesc de gândul bun. |
|
|