Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2014, 11:46:53
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Depinde acuma ce asteptari au. Oricum, intr-un oras mare, ma gândesc ca ar fi mai multe posibilitati de a cunoaste oameni.
Acuma le inteleg pe fete sau femei sa nu vrea sa aiba de-a face cu un individ care e betivan, neserios sau are apucaturi violente sau care nu vrea sa se implice in ceva serios si cauta numai aventuri, insa pe de alta parte am intalnit si femei care sunt mai nehotarate si parca nu stiu ce vor, desi am avut toata rabdarea si bunavointa!
Reply With Quote
Vechi 27.01.2014, 23:20:14
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Depinde acuma ce asteptari au. Oricum, intr-un oras mare, ma gândesc ca ar fi mai multe posibilitati de a cunoaste oameni.
Acuma le inteleg pe fete sau femei sa nu vrea sa aiba de-a face cu un individ care e betivan, neserios sau are apucaturi violente sau care nu vrea sa se implice in ceva serios si cauta numai aventuri, insa pe de alta parte am intalnit si femei care sunt mai nehotarate si parca nu stiu ce vor, desi am avut toata rabdarea si bunavointa!
Nu au fost pentru tine poate, mai incearca! Trebuie sa mearga totul de la sine.
Reply With Quote
Vechi 28.01.2014, 08:27:52
Miha-anca
Guest

Implicit

Nu mai sunt la moda fetele cuminti? Ba, da! Le gasesti pe prima pagina a acestui site la "Meet Your Asian Lady Today"!
Despre asta ce spuneti?
Reply With Quote
Vechi 28.01.2014, 14:36:52
Senior Member

Implicit

Cine ajunge sa apeleze la un astfel de site inseamna ca are niste probleme serioase!
Reply With Quote
Vechi 28.01.2014, 15:50:35
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
Cine ajunge sa apeleze la un astfel de site inseamna ca are niste probleme serioase!
Da' ce, problemele tale sunt neserioase?
Vechi 28.01.2014, 16:15:37
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Da' ce, problemele tale sunt neserioase?
Nu prea am inteles ce ati vrut sa spuneti- din cate stiu nu ma cunoaste-ti si nu va cunosc, asadar nu cred ca aveti de unde sa stiti daca problemele mele ar fi serioase sau neserioase!

Eu ziceam de faptul ca a apela la astfel de site-uri (si acum realist vorbind, sansele sau posibilitatea de a cunoaste si de a te intalni fata in fata cu o persoana de la asa mare distanta-tocmai din Asia- sunt extrem de mici) nu este cea mai buna solutie!
Reply With Quote
Vechi 28.01.2014, 16:55:05
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
Nu prea am inteles ce ati vrut sa spuneti- din cate stiu nu ma cunoaste-ti si nu va cunosc, asadar nu cred ca aveti de unde sa stiti daca problemele mele ar fi serioase sau neserioase!
În continuarea logicii tale n-ar mai trebui să replicăm nimic, întrucât nu ne cunoaștem și n-avem de unde să știm ce ne doare cu adevărat pe fiecare. În cel mai fericit caz să postăm doar monoloage și elucubrații închise în sine.

Citat:
Eu ziceam de faptul ca a apela la astfel de site-uri (si acum realist vorbind, sansele sau posibilitatea de a cunoaste si de a te intalni fata in fata cu o persoana de la asa mare distanta-tocmai din Asia- sunt extrem de mici) nu este cea mai buna solutie!
Atunci postarea de momeli cu conținut amoros în subtext pe un site "nespecializat" o fi o soluție mai bună, nu-i așa?
Vechi 29.01.2014, 00:03:54
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Pe mine ma preocupa doar faptul, ca pe un site crestin-ortodox se face astfel de reclama. Chiar nu se triaza aceste reclame, inainte de a le pune pe site? Putin mai multa atentie, domnilor si doamnelor din conducerea acestui site, va rugam!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mai este martisorul la moda? alexdu Generalitati 15 19.10.2025 00:30:43
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti lore86 Nunta 19 20.12.2012 00:17:02
Dragobetele saruta fetele shakalu1 Intrebari utilizatori 0 25.02.2010 19:02:17
Care va fi moda de anul acesta? Anca-Miha Generalitati 55 01.02.2009 08:11:19