![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar trebui sa citesti mai mult din Sfintii Parinti, ca sa vezi ce preocupati si ingrijorati au fost toti acestia in privinta mantuirii oamenilor. Ori avertizarea in ceea ce priveste cipurile, se inscrie tot pe aceasta linie. Oamenii, preocupati de locul lor in rai, se vor ingriji de vindecarea de pacate, si totodata vor intelege pericolele, pe care lumea, aflata sub influenta lui satan, le pregateste omenirii. Ai ceva impotriva ca sa fim avertizati si sa fim in cunostinta de cauza? Esti impotriva ca sa ne mantuim si doresti sa ajungem in iad? Nu cred acest lucru. Atunci nu ne leza libertatea de exprimare, nici tu si nici altcineva, si lasa-ne sa ne urmam propria constiinta. Daca noi tacem, pietrele vor vorbi. Si ca sa inchei, te intreb: exista CIP-uri? Da! Atunci informeaza-te si tu, spre binele tau, ce rau ne poate aduce aceasta tehnica de varf. Daca nu doresti acest lucru, atunci lasa-i pe cei care vor, sa afle. In ceea ce priveste Biserica, aceasta a tinut cont de cei, care din motive de credinta nu vor cipuri. Vezi in acest sens raspunsul dat de purtatorul de cuvant al Patriarhiei, atunci cand s-a pus problema pasapoartelor cu cip. Sa stii ca si aici in Scandinavia au inceput oamenii sa se ingrijoreze din cauza acestor cipuri; si ei nu au aflat acest lucru de la Antonia; nici de la mine, ci se discuta in toate tarile despre aceasta neagra perspectiva neagra. Dumnezeu sa ne lumineze pe toti! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ovidiu b.; 27.01.2014 at 21:39:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Impotrivirea consta tocmai datorita relatiei continue cu Hristos. Fara relatia cu Hristos nu am sti ca trebuie sa ne impotrivim diavolului, nici nu am avea puterea necesara facem. Ne impotrivim sa acceptam un lucru, care este scris ca va fi. Ai inteles acum, Ovidiu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nu, n-am înțeles...logica ta mă depășește. Last edited by ovidiu b.; 27.01.2014 at 22:59:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nu-i nimic. Cu timpul vei intelege. |
|
|||
|
|||
![]()
Dovedești contrariul. Nu ai priceput când e cazul să te împotrivești și când nu. Când zice să te împotrivești Cezarului?
Sper să înțeleg că discuția a devenit inutilă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand vor sa ne desparta de Hristos. Cu pasaportul nu vor reusi, dar cu cel implantat, cu siguranta, caci contine juramantul de credinta fata de satana, exprimat prin simboluri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca in zilele noastre cineva nu doreste pasaport cu cip, practic nu lezeaza pe nimeni, caci nu este obligat sa circule in afara UE. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Si pentru ca sustii ca parintele ar fi argumentat ideea scripturistic (si cand spui asta preupun ca stii argumentele sale) te rog sa ne dai si noua exemplele din Sf Scriptura care atesta ca cipul este semnul fiarei. Citat:
Citat:
Si iar, pentru cei care vor da ca exemplu fumatul sau drogurile despre care nu Sf Parinti nu vorbesc si totusi sunt pacate le reamintesc faptul ca Sfintii Parinti au vorbit despre vicii. Cipul nu poate fi asimilat nici unei categorii. Citat:
Si da, am ceva impotriva celor care sustin fara fundamente ca cipul este semnul fiarei. Citat:
Citat:
Tu te-ai informat cat rau iti face telefonul mobil?
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. Last edited by Lucian008; 27.01.2014 at 21:40:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A demonstra scripturistic, inseamna a folosi argumente din Scriptura, nu a adauga ceva la ea. Citat:
Citat:
Cred ca ai intentii bune, dar mai cred ca trebuie sa te mai documentezi si trebuie sa mai citesti, caci ortodoxia este un univers in sine si multe s-au scris pe aceasta tema. Fara sa ai cunostinte mai vaste, nu poti sa te apropii de adevar. Si fara sa te cureti de pacate, ca sa devi salas Duhului Sfant. Citat:
Si acum te intreb: daca aveam nevoie de cip, nu ne creea Dumnezeu cu cip cu tot?!? Daca telefonul e rau, iti dai seama ce poate un cip implantat?!? |
|