Citat:
În prealabil postat de antoniap
Altul care aspira la functii inalte! In visele tale si tu esti stapan de sclavi! O, da, asa iti inteleg reactiile. Topicul anterior nu a fost inventat de mine! Citeste inca o data. Suntem mai multi decat iti place sa crezi. Nu am vazut nimic ortodox in postarile tale, asa ca las-o mai moale cu aprecierile. Si nu e vorba doar despre acest topic. Mandrie draceasca la greu!
|
Exista o limita. Limita bunului simt. Eu te pot face pe tine sectanta atat timp cat am argumente. Si esti sectata pentru ca sustii lucruri fara baza scripturistica si traditionala, si fara sustinerea Bisericii. Si nu ma refer la ierarhia actuala, pentru ca avand deviatii schismatice nu o accepti, ma refer la invataturile Bisericii. Tu "inveti" despre cip. Dogama cipului nu am gasit-o in invatatura Bisericii.
In schimb nu iti permit sa spui ca nu ai vazut nimic ortodox in postarile mele. Dai dovada de maxima lipsa de bun simt pentru ca nu ai adus nici macar (si nici nu ai sa aduci fiind consecventa in atitudinea ta) o dovada sau o postare unde sa contrazic ortodoxia. Nici macar una.