![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da' ce, problemele tale sunt neserioase?
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea am inteles ce ati vrut sa spuneti- din cate stiu nu ma cunoaste-ti si nu va cunosc, asadar nu cred ca aveti de unde sa stiti daca problemele mele ar fi serioase sau neserioase!
Eu ziceam de faptul ca a apela la astfel de site-uri (si acum realist vorbind, sansele sau posibilitatea de a cunoaste si de a te intalni fata in fata cu o persoana de la asa mare distanta-tocmai din Asia- sunt extrem de mici) nu este cea mai buna solutie! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-Nu am zis nicioadata sa nu replicati, nu e nici o problema daca cineva nu e de acord cu opiniile exprimate de mine! Doar cand alti colegi de forum nu au fost de acord cu opiniile mele nu i-am atacat sau jignit. Insa cand dumneavoastra faceti referire direct la persoana mea sau ma etichetati intr-un anume fel, atunci trebuie sa va raspund. -Iar asa-zisa "postare de momemeli cu continut amoros" e ceva complet deplasat! Doar mi-am exprimat opinia cu privire la subiectele prezentate pe forum (ca de asta e forum!)! Cand am ceva de zis spun clar si lamurit, fara "subtexte" sau "aluzii". Iar daca as fi interesat sa stau de vorba mai direct sau sa cunosc pe cineva de pe acest site, fiti sigur ca i-as trimite un mesaj personal! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|