![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vorbeam de ortococsii care traiesc printre neortodocsi. Care sunt acum mai multe milioane (numai in Germania se estimeaza la un milion credinciosii ortodocsi).
Este o realitate social-culturala pe care voi din tarile majoritar ortodoxe nu o mai puteti ignora. Nu puteti face ca si cum am fi o diaspora care se descurca si ea cum poate o vreme printre straini. De acum, multi s-au stabilit in alte tari, unii sunt nascuti acolo (chiar bunicii lor sunt nascuti acolo, alteori) si nu se vor mai intoarce. Noi ortodocsii nu avem ideea sionista de a ne intoarce in tara promisa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Realitatea este că noi trebuie să ne dăm după Hristos și nu Hristos după noi. Last edited by ovidiu b.; 31.01.2014 at 22:22:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu eu, ci episcopii si preotii au hotarit sa faca acest pogoramant.
|
|||
|
|||
![]()
Hai să mai repet o dată exact ce am spus, subliniindu-ți ceea ce ar trebui să vezi:
”Iar unul nepracticant ori că se căsătorește, ori că nu se căsătorește cu un catolic sau protestant, tot în afara Bisericii este. ” Deci, nu m-am referit la ”pogorământ”, ci la ortodoxul nepracticant și care nu știe care este sensul adevărat al Tainei Cununiei. Scopul adevărat al cununiei este stimularea reciprocă a soților în vederea mântuirii. Last edited by ovidiu b.; 31.01.2014 at 22:24:14. |
|