![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Apoi, numai aici n-a mai fost polemica si dezbatere intre useri... Eu nu stiu ce-ai inteles tu din acel articol, dar mie mi se pare destul de clar. Daca totusi ceva nu ni se pare in regula, n-are nici un sens sa ne apucam noi, aici, sa vorbim... in lipsa! Mergem acolo si ne oferim... "scrisorile de acreditare". Totusi, trebuie sa avem un suflet tare zbuciumat, daca facem din asta, un caz.
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| COMUNICAT DE PRESA TANACU | TANACU | Stiri, actualitati, anunturi | 50 | 15.01.2011 17:00:37 |
| Comunicat de Presa | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 14.08.2010 14:49:50 |
| Televiziunea Patriarhiei Române are o nouă grilă de programe | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 06.10.2009 19:39:34 |
| Comunicat de presă | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 24.09.2009 05:49:55 |
| Biroul de Presă și Comunicații al Patriarhiei Române | Anca-Miha | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 13.03.2009 00:40:05 |
|
|