![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]()
Doamne ajută.
Citat:
O să văd ce răspuns "satisfăcător" o să dai tu la Hristos și la sfinții care te vor judeca la Judecată. Citat:
Fără să te SILEȘTI, fără să te STRĂDUIEȘTI, cum spune la Luca 16, 16 și la Matei 11, 12, fără să LUCREZI cu frică și cu cutremur la mîntuire, cum spune la Filipeni 2, 12, fără acestea, NU EXISTĂ MÎNTUIRE ! Copilaș ! Punct. Citat:
Citat:
Da, nu faptelel noastre ne mîntuie, dar fără ele, credinșa este moartă și nu există mîntuire. Simplu de tot. Citat:
Acum răspunde-mi și tu: În biblia ereticului cornilescu, scrie plecăciune. La noi, la creștini, scrie închinare. Deci cum îi faci tu plecăciune la Sfînta Fecioară Maria ? Sau închinare. În "biblia" ereticului cornilescu scrie că i-a făcut lucruri mari Cel Puternic, la Biblia creștină spune că i-a făcut mărire. Spune-mi tu cum ce lucruri mari îi faci Sfintei Fecioare Maria ? Deși e traducere greșită, lucruri mari, ți-am dovedit, e great things, nu big things, deci lucruri minunate, mărire, adică, slăvire, nu lucruri mari, dar în fine, lucruri mari. Cum îi aduci lucruri mari? Cum anume faci? Dacă Cel Puternic i-a făcut lucruri mari, tu cum îi faci lucruri mari ? Dacă Cel Puternic, Dumnezeu Treime, a cinstito așa mult, că i-a făcut lucruri mari, tu cum anume o cinstești ? Cum mai exact ? Ce fel de plecăciune îi faci ? Ca și Arhanghelul Gabriel, sau Gavriil ? Și fără să amintesc că spune că o vor ferici toate neamurile... Sau "îmi vor zice fericită fericită", spune la biblia ereticului cornilescu. BĂ ! Copile ! FI ATENT ! Fă măcar atît ! Conform "bibliei" cornilescu ! "Plecăciune", "mă vor numi fericită" și "i-a făcut lucruri mari" ! Fă un lucru mare ! Anume: Ia Sfînta Icoană cu Sfînta Fecioară Maria, și fă-i plecăciuni și numește-o fericită ! Fi atent ! Spune cum i-a spus îngerul, cum spune la cornilescu, înger ! Spune-i cum i-a zis el: "Plecăciune, ție, căreia ți s-a făcut mare har; Domnul este cu tine, binecuvântată ești tu între femei!" și apoi spune : "Te numesc fericită ! Te numesc fericită ! Te numesc fericită ! Te numesc fericită ! Te numesc fericită !" Și fă plecăciuni, cînd spui cuvintele astea ! Nu-i biblic ? Ba da e biblic ! Doar nu ești tu mai presus de înger, nu ? Doar nu crezi că ești sfînt, nu ? Ești păcătos și bolnav, nu ? Că pentru păcătoși și pentru cei bolnavi a venit Hristos ! Deci fă și tu așa, cum am spus mai sus, plecăciune, cu cuvintele care trebuiesc. Fă măcar așa. Este conform Bibliei ??? ESTE !!! Fă asta de 40 de ori, sau de 30 de ori, sau de 90 de ori. Sau de 200 de ori. De cîte ori vrei tu ! Sau de fiecare dată cînd te rogi ! De 3 ori pe zi, sau de 5 ori pe zi ! Fă așa ! Să-ți ajute Dumnezeu. Citat:
Ci cum interpretarea protestantismul la Efeseni 1, 4-5 este erezie ! Aia e erezie ! Și IAD ! Da, Dumnezeu a ales de la întemeierea lumii, pe toți oamenii, să se mîntuiască și la cunoștiința adevărului să vină. (conform I Timotei 2, 4). DA? Toată omenirea să fie în EL ! Conform I Timotei 2, 4. Doar că nu toată omenirea Îl vrea ! Deci a ales toată omenirea să se mîntuie, dar nu mîntuită cu forța ! PREDESTINAȚIE NU EXISTĂ ! ESTE EREZIE DIN SECOLUL 5, DE LA ERETICUL ORIGEN ! PREDESTINAȚIA E EREZIE ! ~ TOȚI PROTESTANȚII CARE AȚI CITIT ACESTE RÎNDURI ! ~ ~ FIE CĂ AVEȚI SAU NU CONT PE FORUMUL CREȘTIN ! ~ ~ VĂ CHEM ACASĂ ! ~ ~ ÎN CREȘTINISM ! IEȘIȚI DIN EREZIE ! ~ ~ CĂ ALTFEL NU VĂ VEȚI MÎNTUI ! ~ ~ AȚI FOST AVERTIZAȚI ! ~ ~~~ HRISTOS A ÎNVIAT ! ~~~ Last edited by Daniel_Ortodox; 02.03.2014 at 19:14:07. |
|