![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai despre ce suma lunara vorbim?
|
|||
|
|||
![]()
Nu este suma uriasa, insa este esentiala, mai ales in aceasta perioada (450lei). 3/4 din ea merg la gradinita pentru masa si activitati.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca e cine stie ce suma pentru el, dar pentru Romania si situatia ta financiara inseamna ceva,
Daca doar pentru atata respectivul face asa circ.. Nu-l lasa sa scape usor.
|
|||
|
|||
![]()
Asa-i, insa cel mic are nevoie de ea. Este un supliment.
I-am zis ca-i un magar, nu m-am putut abtine. Ma rog lui Dumnezeu sa gasesc o cale buna si corecta de a face fata acestei situatii. Ma simt manioasa si umilita. Si imi pare rau de copil. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma scuzati, nu as vrea sa deranjez cu un nou topic.
Puteti sa va rog sa ne treceti si pe noi la rugaciune si la un maslu, o perioada mai lunga de timp? Trec printr-o perioada tare proasta si cel mic este racit mai mereu. Multumesc mult anticipat. |
|
||||
|
||||
![]()
Maica Domnului Stapana Noastra sa te acopere cu Acoperamanutul ei cel Sfant pe tine si pe copilul tau.
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc mult.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Post cu folos, în continuare! Doamne ajută! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu mai stiu... | Marcus | Nunta | 23 | 19.11.2016 21:27:42 |
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 19:53:52 |
nu stiu ce sa fac , ajutati-ma | allex_adriana | Nunta | 17 | 14.03.2011 21:08:08 |
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 08.12.2010 23:54:23 |
Nu stiu ce sa fac.... | Valy76 | Pocainta | 14 | 26.07.2010 20:48:15 |
|