![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Aud o bătaie în ușa de lemn
Și stau și ascult iar cum bate Din suflet, în taină, primesc un îndemn Bătaia din ușă îți este un semn Există dreptate! Ascult nemișcat cum bate mereu Cu sunet ușor și duios Dar cum să deschid, nu sunt oare un "eu" Nici mare creștin, nici mare ateu Trăind de prisos De ce bate iar, de ce nu am pace Mă-ntreb zbuciumat și nervos Iar inima-mi spune: acum te întoarce Să-ți cureți păcatul ce-n viața ta zace Sărman păcătos. Rânjește cu silă tot răul din mine Aș vrea să deschid Dar cum am las niște patimi meschine Și idolii dragi cu figuri feminine Mi-e greu să decid. Privesc în prezent, privesc în trecut Cum toate s-au dus, cum toate au fost Îmi sunt pe zi ce trece tot mai necunoscut Mă doare orice clipă ce-n viață am pierdut Trăind fără rost.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|