![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Acum mi se pare o crima interfata de Windows, sa tii sa o pastrezi cu orice pret.. :)
Si hai sa fim seriosi, ca oamenii au sa incerce sa instaleze o aplicatie de windows ceva, degeaba arata la fel daca aplicatiile nu merg.. Iar jocurile, sa speram ca STEAM o sa aiba succes, ca atunci trendul o sa fie preluat si de altii (poate) si cine stie, poate si de producatorii de aplicatii. Nu e mare lucru sa folosesti QT pentru UI si atunci ai cod care poate fi portat foarte usor de pe un sistem de operare pe altul.
|
||||
|
||||
|
Asta-i un soi de mișcarea ecumenistă, pe onoarea mea!
|
|||
|
|||
|
O da, asta e subiect de un nou topic
"Ecumenismul in software" aka Interoperability aka Distributed Software Systems |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca mai tu asta cu windows tau furat :))
|
|||
|
|||
|
-daca ce ? nu e furat ,e piratat
-vrei si tu win 7 ? am un dvd bootabil,cu win 7 pe 32 biti si 64 ,toate versiunile,si ultimate..e activat ,isi face update-turi,pot sa folosesc Microsoft Security Essentials-antivirusul lor ..tot gratis,pt ca functioneaza ...e ca unul original. Last edited by antiecumenism; 08.04.2014 at 14:14:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
M-ar interesa dvd-ul ala. Scrie-mi pe privat. Ce vrei la schimb? |
|
|
|||
|
|||
|
-nu vreau nimic,il dau gratis cui doreste
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok, sa vedem cum facem, ca vad ca nu esti din Buc. (Nici eu nu sunt din Sabiseong, Baekje :) ; ehei alte timpuri, alte sisteme, as fi vrut eu). Vorbim pe privat; eu sunt bucurestean.
|
|
|