![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu vad de ce sa ramana oamenii pe win xp,cand ar putea trece pe win 7 ,care e mai bun,arata mai bine,suporta softuri performante...si xp a expirat ,asta e,...multi folosesc si win 8
![]() De obicei odata cu inchiderea suportului, toate aplicatiile noi, jocurile si anumite siteuri nu vor mai functiona pe XP, nu se intampla brusc, dar treptat ADIO. Producatorii de software le vor face sa ruleze pe vista, 7,etc. Last edited by antiecumenism; 07.04.2014 at 21:19:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Exact; il pun pe virtual, si activez Antivirus pentru Unices, mare brinza.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Acum mi se pare o crima interfata de Windows, sa tii sa o pastrezi cu orice pret.. :)
Si hai sa fim seriosi, ca oamenii au sa incerce sa instaleze o aplicatie de windows ceva, degeaba arata la fel daca aplicatiile nu merg.. Iar jocurile, sa speram ca STEAM o sa aiba succes, ca atunci trendul o sa fie preluat si de altii (poate) si cine stie, poate si de producatorii de aplicatii. Nu e mare lucru sa folosesti QT pentru UI si atunci ai cod care poate fi portat foarte usor de pe un sistem de operare pe altul.
|
||||
|
||||
![]()
Asta-i un soi de mișcarea ecumenistă, pe onoarea mea!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca mai tu asta cu windows tau furat :))
|
|||
|
|||
![]()
-daca ce ? nu e furat ,e piratat
![]() -vrei si tu win 7 ? am un dvd bootabil,cu win 7 pe 32 biti si 64 ,toate versiunile,si ultimate..e activat ,isi face update-turi,pot sa folosesc Microsoft Security Essentials-antivirusul lor ..tot gratis,pt ca functioneaza ...e ca unul original. Last edited by antiecumenism; 08.04.2014 at 13:14:41. |
|