Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.04.2014, 14:21:13
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
intravilan in sat... 600 sau 700 mp de teren sunt (cu tot cu parta contruita), e la drumlmprincipal, racordata la curent , gaz si apa.

asta cu panza fratica habar nu am, fabrica nu este, ferma nu stiu sa fie...ca teren pretul ar fi in regula,poate puuutin prea mare, dar mai e si casa...practic casa e bonus...

de-asta m-am gadit la un expert tehnic...macar daca cumparam sa tim ce cumparam sau daca sa cumparam.
Probabil casa e din pămînt bătătorit, cu ziduri de jumate de metru, așa sînt cele vechi de prin zona mea. Pe ici pe colo cîte un zid de cărămidă adăugat cît să nu se surpe pereții... Vezi că poate într-o zi va trebuie s-o demolezi și atunci să pregătești mulți bani și să ai timp pentru asta.

600mp nu mi-aș cumpăra decît dacă ar mai fi două parcele de 600mp fiecare lîngă. Abia dacă ai unde să-ți plantezi un pom, să pui niște legume, să bagi mașina în ogradă, să-ți faci un foișor ceva de luat masa cînd e cald, un loc de scrînciob, de pus cușca pentru cîine, nu mai zic de animale dacă vrei ouă, carne... :)

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare