![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Proprietarul știe întotdeauna care e valoarea de piață a parcelei și, dacă îl dă mult mai ieftin, trebuie să afli neapărat de ce face asta. Se grăbește că are nevoie urgentă de bani sau pleacă în străinătate? Ori există dezavantaje ascunse pe care cumpărătorul le va depista în timp?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asta cu panza fratica habar nu am, fabrica nu este, ferma nu stiu sa fie...ca teren pretul ar fi in regula,poate puuutin prea mare, dar mai e si casa...practic casa e bonus... de-asta m-am gadit la un expert tehnic...macar daca cumparam sa tim ce cumparam sau daca sa cumparam. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta cu "casa bonus" mie mi-ar da de gandit.
Intre timp a plouat pe acolo si terenul a intrat la apa? :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
600mp nu mi-aș cumpăra decît dacă ar mai fi două parcele de 600mp fiecare lîngă. Abia dacă ai unde să-ți plantezi un pom, să pui niște legume, să bagi mașina în ogradă, să-ți faci un foișor ceva de luat masa cînd e cald, un loc de scrînciob, de pus cușca pentru cîine, nu mai zic de animale dacă vrei ouă, carne... :)