Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.04.2014, 17:50:46
FearGod FearGod is offline
Member

Data înregistrării: 25.04.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Discutia este inutila. Nu stii multe lucruri din viata Bisericii si majoritatea lucrurilor din invatatura ei. Nu te supara, dar asta este realitatea. Pot sa te corectez cu privire la ce spui (si sa iti si aduc dovezi), dar asta nu va ajuta.
Ce va ajuta in schimb ar fi sa mergi la biserica, sa studiezi invataturile Bisericii, sa traiesti in conformitate cu acestea, iar cand vei reusi si vei putea fi un model atunci vom putea continua aceasta discutie.
Cel mai usor lucru este sa ii judecam pe ceilalti, cat de gresit procedeaza ei, iar daca este sa intoarcm discutia spre noi vom gasi mereu alibiuri pentru tot ce facem... sau nu facem.
Eu nu am spus sau pretins ca sunt vreun invatat in teologie,asta si astept de la tine sa ma corectezi,sa vii cu argumente cu dovezi,de aia esti platit(in cazul in care esti preot) preotii au de a face cu oameni nepregatiti,noi aia care cotizam cu bani la salariu dumneavoastra asteptam argumente,ce e rau in asta?? ca mine sunt milioane in tara asta,adica noi nu avem voie sa primim raspunsuri ci doar sa fim obedienti??

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
11. Dacă noi am semănat la voi cele duhovnicești, este, oare, mare lucru dacă noi vom secera cele pământești ale voastre?(1Cor9,11)
"Dar noi nu ne-am folosit de dreptul acesta,ci rabdam totul ca sa nu punem vreo piedica Evangheliei lui Hristos"

Eu asta observ in ziua de azi ca se pun piedici,oamenii cand li se cer bani isi pierd credinta in Evanghelie si in D-zeu

Citat:
În prealabil postat de Dalian Vezi mesajul
Mă gândeam eu că ție-ți place să fie totul pe gratis.
Ai vreun handicap, ceva? Care e motivul de cerșești să fie mocca?
Ia mai lăsați voi milogeala asta!
Când te duci la bodegă nu ceri nimic pe gratis. Vrei doar pe datorie :)
Mai omule stii ceva eu pot sa ma rog si singur nu am nevoie de intermediari si sincer sa fiu nu dau 2 bani pe rugaciunile preotilor care cer bani ca sa stii si tu treaba asta,mie nu-mi plac alaturarile asta credinta+bani rugaciuni+bani eu altfel il vad pe D-zeu si pe Iisus.Asa spune in scripturi ca trebuie sa fii handicapat ca sa te bage inseama preotul pe gratis??? nu prea cred
Unde ai pomenit tu milogeala de la crestini?? crestinul adevarat daca ii cere preotului rugaciuni ii da daca are bani,eu nu am intalnit oameni de o asemenea fatarnicie sa ii ceara preotului rugaciuni sa aibe bani si sa nu dea intentionat,aia nu mai e credinta,inseamna ca ala e prost,se milogeste omul sarac nu unu care are bani
Deci repet nu mai cereti bani ca loviti in credinta oamenilor si dati motive ateilor sa atace biserica.
Daca nu ma credeti intrati pe forumurile din Romania sa vedeti ca sunt sute de subiecte pe aceeasi tema adica banii
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare