Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.04.2014, 00:24:53
FearGod FearGod is offline
Member

Data înregistrării: 25.04.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Hristos a înviat!Tu nu ești obedient, tu ești revoltat că n-ai bani, că dacă ai fi avut nu intrai pe forumul creștinortodox.

Asta a fost în faza propovăduirii Evangheliei, dar tu ești deja ”evanghelizat”, adică știi că trebuie să întreții preotul, dar nu vrei să plătești.

Toccmai ai recunoscut(te-ai dat de gol) că banul este dumnezeul tău.

Bunica ta se umilește la tine, sperând că poate o ajuți, ca să nu fie umilită în sat.
Adevarat a Inviat!

Esti la ani lumina de adevarul despre mine prietene,sunt cu adevarat crestin ortodox,vrei sa-ti dau userul de pe alt forum unde am vechime si se vede clar ca sunt ortodox dupa postarile mele??? iti dau nici o problema.
Daca nu am bani cum sa fie banul dumnezeul meu tu nu vezi ca te contrazici?? poate un om fara bani sa aiba dumnezeu banul
Chiar nu mai are voie omul sa aiba nici o parere ca gata automat devine sectant,evanghelizat sau ce mai zici tu acolo,trebuie sa tacem din gura sa nu intrebam nimic?? mai degraba mi se pare sectant un astfel de comportament obedient

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Mama ta se umilește la tine, sperând că poate o ajuți, ca să nu fie umilită în sat.
Spui de mine ca ma dau de gol dar tu persisti in ideea ca daca nu platesti esti umilit,cu alte cuvinte plata este obligatorie,nu au spus altii inaintea ta ca da cine are???? acum esti umilit daca nu dai bani,pai spuneti ma asa ca sa stim si noi cu cine avem de-a face.Sa ne alegem duhovnicul cu grija sa nu dam de unu lacom dupa bani,se pare ca au dreptate unii duhovnici traim vremurile din urma,prea au intrat in sanul bisericii niste lepre
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare