![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce te intereseaza pe tine incepe de la 3 : 04 : 00 -> 3 : 10 : 00 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Si pe mine ma intereseaza dar nu cred ca pot viziona cu tehnica din dotare. Poate imi faceti un rezumat :). Oricum, nu cred ca as fi prea departe de conditia de acum, la actuala munca tot ma murdaresc, imi crapa mainile si-mi ies bube, desi pot sa ma spal si dim si seara, si sa-mi dau cu deodorant si crema. La manastirea unde am fost asta-vara, desigur, trebuia sa scoti apa si sa te speli la lighean, probabil, dar nu mi s-a parut ca duhnea nimeni :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Te invit la o vizionare :-) Sâmbătă/ duminică... |
|
|
|||
|
|||
|
Ce material e ala de 3 ore si50 min? In timpul asta ajungem pana la locul cu pricina si ne si intoarcem:), si asa ziceau pe site ca au nevoie de oameni (de ambele genuri), cred ca si economisti :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Are și exemple de fete pe care le-a îndrumat către mănăstire, ele nu au rămas acolo, din diferite motive, dar experiența le-a folosit (cu regretabile excepții). Deci nu ai unde să te duci, că folosul materialului e să asculți ce zice părintele. Și mai vorbește și o maică, Maria Bălan... |
|
|