![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fă-ți ordine în viață, cât nu e prea târziu... |
|
||||
|
||||
![]()
E vorba de relatia dintre barbat si femeie din punct de vedere crestinesc sau lumesc?
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pt incurajari (:! Bine ca n-am ramas, ca n-as fi gasit sprijin nici la prietenii atei, nici la cei credinciosi (unii ar fi zis ca sa nu-l pastrez, ceilalti ca de ce l-am conceput in pacat). Credeam ca un barbat si/sau o femeie, chiar daca la un moment fac o greseala, ar trebui sa si-o asume, nu sa zica intre timp m-am razgandit (ia-ti Doamne darul inapoi ca nu-l mai vreau). Pe cei care au obiceiul sa "reconsidere" ar trebui sa nu-i mai primeasca femeile la ele. Sau pe cei care zic "intre timp mi-am dat seama sau mi-ai demonstrat ca nu poti fi o buna sotie/mama". Unii poate chiar au dreptate, poate femeile care nu sunt competitive la locul de munca si/sau cele labile psihic nu ar trebui sa-si doreasca copii (cel putin nu cu barbati la fel de comozi sau labili psihic :))
Last edited by fallen; 25.04.2014 at 15:46:41. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce incurajari asteptai?
Sa ramai insaracinata cu un barbat care nu vrea sa se casatoreasca cu tine, fara Dumnezeu, etc? Mai nou ai si darul clarvederii, ai fi stiut ce au sa zica credinciosii? Nu cred ca cineva credincios (in sensul adevarat) te-ar fi sfatuit sa avortezi, cel mult tu ai fi luat poate in considerare asta cand ai fi vazut ca reactia lui, iar ca l-ai conceput in pacat..nu mai era cazul sa zica nimeni ce este evident. Si inca, hai..daca sa zicem ca "se intampla" intr-un moment de inconstienta mai erau circumstante atenunante, dar ca si alegere deliberata, in contextul asta, mai degraba circumstante agravante. Si nici macar greseala barbatului (care mizeaza pe faptul ca femeia ia anticocenptionale) ci doar a femeii. Si da, o femeie care vede ca nu este dorita (faptic, nu din vorbe) ar trebui sa adiba demnitatea sau macar spiritul de auto-conservare, sa-si faca bagajele. E bine ca ai (probabil) un anumit simt auto-critic, problema este daca e constructiv sau nu, ca si Petru si Iuda l-au avut, dar drumurile lor s-au desparti radical.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
jertfa de sine. Nu stiu ce ar spune un preot, dar dupa mine mare plata in Ceruri are cineva ce-si asuma responsabilitatea unei fapte ( mai ales aducerea pe lume a unui copil). In astfel de cazuri, o femeie care decide sa nu-si lepede copilul, are mare binecuvantare in Ceruri de la Dumnezeu, si insusi asumarea acestei responsabilitati face parte din pocainta sa. Dupa mine o astfel femeie este cu mult inaintea altora(zelosii-"teoriticieni-teologi") in fata lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Binenteles ca nu stii nimic despre cazul concret, dar iti place sa vorbesti pe langa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Oaie da, cugetatoare nu.
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa devin eu oaie, dar mai am mult pana acolo.Mai bine spre oaie
decat spre capra, pardon berbec.E suferinta multa acolo, nu ? |
|
|||
|
|||
![]()
Berbecul e barbatul oii, nu al caprei :). Acela se cheama tap.
|
|