![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
http://matrimonialecrestine.wgz.ro/m...niale-ortodoxe
Acolo posteaza tinerii care nu au avut sansa de a-si gasi perechea potrivita: grasi, slabi, scunzi, inalti, bruneti, blonzi, destepti sau mai putin dotati ... toti niste suflete care-si doresc un lucru atat de firesc si de normal, sa fie impreuna cu cineva drag. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Pai ei vor altfel de intalnire :))
|
|
|
|||
|
|||
|
La mine si Luceafarul ca eu sunt mai "romanticoasa" (?!) asa! :))
|
|
|
|||
|
|||
|
Interesant subiect,se poate discuta la nesfarsit pe tema asta,insa ideea e simpla:ai intalnit pana acum vreun barbat care sa te frapeze?!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ha? Adica, ce? :D Nu stiu de ce ai mai intervenit si tu, sincer... Oricum, iluminanta concluzia ta... Cristian, to be or not to be? Oare cum o fi? :))
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai stai.Cristi are (ca oricine) dreptul sa-si spuna parerea.N-avem voie sa interzicem nimanui dreptul la libera exprimare.Trebuie sa respectam parerile altora chiar si daca nu suntem de acord cu ele.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu si-a pus problema ca ea ar putea gresi. Raportarea ei la greseala este de felul "unde am gresit de nu mi s-a intamplat pana acum ce mi-am dorit". Dorinta si visul sunt centrele universului ei.
|
||||
|
||||
|
Unele persoane nu si-au dat seama de cateva lucruri despre initiatoarea topicului si in loc sa o trimita la duhovnic intra in jocul ei.
1. Nu are nevoie de sfaturi. Are nevoie de o solutie magica pentru a-si indeplini dorinta. 2. Nu este bine sa ai o parere contrara sau sa ii atragi atentia ca greseste. Atunci esti misogin, de rea-credinta, o judeci, esti intolerant... 3. Ea este o persoana buna care face bine si tot nu are ce isi doreste, desi altii sunt rai si totusi primesc de la Dumnezeu o existenta mai buna. 4. Barbatii sunt rai si au "criterii de selectie defecte", dar ea poate alege ce vrea. 5. Are deja o imagine stabilita in minte cu ce isi doreste si orice altceva nu corespunde. 6. Credinta si invatatura pentru ea au rol orientativ si sunt interpretabile. 7. Orice i-ai spune de bine, o incurajare ii hraneste egoul si o ancoreaza in lumea ei (asa cum si-o imagineaza). ...... Ori, numai de duhovnic nu are nevoie si nu vrea sa ii "impuna" cineva ce sa faca pentru ca ea nu greseste. De fapt lumea este defecta si nepotrivita pentru ea.
|
|||
|
|||
|
Ana, initial am crezut ca vrei raspunsuri la o anumita problema. Se pare ca tu ai si solutii, de ce ai mai deschis subiectul ?
Mai ai un pic si ne dai lectii de cum sa ramai virgina pana la 70 de ani! Tu, cand ai deschis subiectul, la ce te asteptai, credeai ca vorbesti cu niste calugari cumva? Viata reala este mult mai dura,... toti barbatii sunt niste po... si toate femeile sunt niste cu... cam asta e in viata reala, restul sunt exceptii ... Ha, ha, ha ... sunt nevoit sa fiu colateral de acord cu oaia cugetatoare! Tu de fapt vrei niste confirmari la o decizie de-a ta, dar nu stii cum sa formulezi intrebarea? Stii cantecul ala: "of, of, ... ce dor, ce chin, ce jaleee,... pe la poarta dumitaleee" cam asta e cu tine, ... jale mareee! Nu trebuie sa ne aduci aminte pe ce forum suntem, ca subiectul topicului deschis de tine are legatura cu o anumita dimensiune a realitatii ... definita de lipsa a ceva ce-ti doresti tu ... dar nu prea iese la socoteala! Noi (de pe acest forum) nu avem nici o vina ca tu esti singura, fara prieten, la 25 de ani si fara solutii la aceasta problema ... nu crezi ? Cred ca esti destul de orgolioasa si cu greu vei putea sa accepti ca lumea se vede si altfel de cat cum crezi tu ... Era un banc pe vremuri in care exista o anumita "invatatura" la un moment dat, ceva de genul: "Eu ti-am dat-o, ca sa o dai, nu s-o duci cu tine-n rai!" ... asa ca nu mai pierde timpul, lasa prejudecatile, .... "ceea ce nu te omoare te face mai puternica!" ___________________________ Viata e complexa, Ana Tr. cum e? I la patrat este egal cu minus unu, facem o conventie? Dar un om la patrat? La om nu se aplica? Ah, ce pacat ... ce frumoase erau numerele complexe, ca si viata, ... o conventie! Last edited by Mandea77; 10.05.2014 at 03:05:52. |
|
|