![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
unui om.Daca un om are o intrebare inseamana ca doreste un raspuns la aceea intrebare. Ia tu rigla si calculeaza cati mm de istetime iti lipsesc . Citat:
Si atunci exista doua variante: 1.Fie n-ai citit si ai sarit 2.Fie ai citit dar n-ai inteles, caz in care e...grav.In cazul asta.... Hmm test de verificare: Aline am 2X+3 = -1 , cat e X ? Citat:
bine, daca n-a inteles iarasi bine. Barometrul meu nu este construit pe baza priceperii sau al nepriceperii altora. Citat:
i-ar fi dat barbatului doua creiere.(unul pentru el si cu celalalt sa gandeasca pentru ea).Insa din moment ce Dumnezeu i-a daruit si femeii creier atunci Dumnezeu vreau ca si ea sa gandeasca. Citat:
atunci cand o femeie sau barbat se comporta asa, aici numai vorbim de ratiune ci vorbim de patima.Din moment ce nu mai vorbim despre ratiune chemarea la ratiune este un non-sens.Singura care poate ajuta pe patimas este rugaciunea catre Dumnezeu si nu ratiunea. Last edited by oaie_cugetatoare; 09.05.2014 at 11:16:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Acum ca un fel de concluzie la acest topic: nu o cunosc pe initiatoarea topicului, dar ce pot spune- judecand dupa ce a postat: ca om nu pot spune decat ca-i doresc numai bine, sa gaseasca ceea ce isi doreste (mi se par niste lucruri absolut firesti, nu ceva extravagant sau iesit din comun) si sa fie fericita!
Nu stiu- din pacate sau din fericire- (repet- judecand dupa ce a postat) pot spune ca in general cam inteleg ce simte, deoarece si eu sunt singur, insa vorba aia- mergem inainte! |
|
|||
|
|||
![]()
Sfatul meu este sa ai curajul de a posta o prezentare cu tine pe saitul
"Matrimoniale ortodoxe" - http://matrimonialecrestine.wgz.ro/m...niale-ortodoxe si sa te rogi la Dumnezeu sa-ti ajute! Dupa cum vei constata daca vei accesa acel sait, sunt destule anunturi cu tineri de 25-35 ani care-si doresc o relatie stabila, totul este sa ai curajul sa incepi o conversatie cu ei prin e-mail. Nu te costa nimic, nu mai sta pe ganduri! Doamne ajuta! P.S Uite un exemplu de anunt facut de un tanar: "Numele meu este Radu,am 26 ani,1,76 m,78kg,sunt din jud. Covasna, loc de munca stabil si doresc sa cunosc o femeie cu varsta intre 18-27 ani, care doreste sa se casatoreasca, nu ma intereseaza situatia ei materiala doar ce-a sufleteasca. Email manuel_yo53@yahoo.com. Doamne ajuta. " Last edited by Mandea77; 09.05.2014 at 15:22:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Acolo posteaza doar grasi :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
http://matrimonialecrestine.wgz.ro/m...niale-ortodoxe
Acolo posteaza tinerii care nu au avut sansa de a-si gasi perechea potrivita: grasi, slabi, scunzi, inalti, bruneti, blonzi, destepti sau mai putin dotati ... toti niste suflete care-si doresc un lucru atat de firesc si de normal, sa fie impreuna cu cineva drag. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite un alt mesaj: "Buna, numele meu este Teo, am 25 de ani, sanatos, nefumator, aspect fizic placut, 179 cm, 90 kg, Locuiesc in Germania, doresc sa cunosc o fata care isi doreste sa vina aicea , care sa isi doreasca o familie, un viitor mai bun. nu stiu ce as putea scrie aicea pentru a impresiona,nu doresc lucru asta. doresc sa cunosc o fata harnica cu frica de Dumnezeu." Nu ma atrage deloc mesajul asta, dar nu vreau sa il analizez din moment dat ce am declarat ca sunt impotriva matrimonialelor, bine hai sa zicem ca sunt de parere ca merg de la varsta de 40 poate chiar 50 incolo si mai mult asa domn sau doamna care cauta pe cineva pentru companie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La un moment dat aveam o fotografie cu mine la profil, Florin ai vazut-o? :) Ce zici AlinB a vazut-o? Oi fi frumoasa si de aceea tine cu mine :)))) |
|
||||
|
||||
![]() Citat: