Citat:
În prealabil postat de Mandea77
Sfatul meu este sa ai curajul de a posta o prezentare cu tine pe saitul
"Matrimoniale ortodoxe" - http://matrimonialecrestine.wgz.ro/m...niale-ortodoxe
si sa te rogi la Dumnezeu sa-ti ajute!
Dupa cum vei constata daca vei accesa acel sait, sunt destule anunturi cu tineri de 25-35 ani care-si doresc o relatie stabila, totul este sa ai curajul sa incepi o conversatie cu ei prin e-mail. Nu te costa nimic, nu mai sta pe ganduri!
Doamne ajuta!
P.S
Uite un exemplu de anunt facut de un tanar:
"Numele meu este Radu,am 26 ani,1,76 m,78kg,sunt din jud. Covasna, loc de munca stabil si doresc sa cunosc o femeie cu varsta intre 18-27 ani, care doreste sa se casatoreasca, nu ma intereseaza situatia ei materiala doar ce-a sufleteasca.
Email manuel_yo53@yahoo.com. Doamne ajuta. "
|
Multumesc Mandea. :) Dar urmatorul raspuns este pentru Marele Profet
AlinB : Mda, Radu... are 26 de ani, doreste sa cunoasca o... fe-me-ie? (?) putea sa scrie o tanara, cu varsta intre... 18? cam micuta pentru el, care doreste sa sa casatoreasca? la 18 ani? hm... si apoi asta cu doritu', o sa doreasca daca o sa intalneasca persoana potrivita iar faptul ca accentueaza starea materiala inseamna ca nici el nu are o stare prea buna si nu e o problema asta dar studiile? Sa ma ierte Dumnezeu si sa imi sara toti in cap dar pentru mine studiile sunt foarte importante, si nu bucatica aceea de hartie pe care scrie Diploma ci cunostiintele pe care le dobandesti. :) Si inca ceva legat de Radu si de oricare altul care posteaza anunturi la matrimoniale (niciodata nu as pune un anunt de tip matrimonial) niciodata nu ai de unde sa stii cum sta cu sanatatea mentala, si Doamne fereste de asa ceva ca eu nu zic cu rautate, sa te intalnesti cu cineva care nu este tocmai... sanatos. Si apoi multi se folosesc de cuvantul asta: "credincios/cioasa", e ca si cum... hai sa il strecor acolo ca parca mai mari sanse am daca mentionez asta.
Uite un alt mesaj: "Buna, numele meu este Teo, am 25 de ani, sanatos, nefumator, aspect fizic placut, 179 cm, 90 kg, Locuiesc in Germania, doresc sa cunosc o fata care isi doreste sa vina aicea , care sa isi doreasca o familie, un viitor mai bun. nu stiu ce as putea scrie aicea pentru a impresiona,nu doresc lucru asta. doresc sa cunosc o fata harnica cu frica de Dumnezeu." Nu ma atrage deloc mesajul asta, dar nu vreau sa il analizez din moment dat ce am declarat ca sunt impotriva matrimonialelor, bine hai sa zicem ca sunt de parere ca merg de la varsta de 40 poate chiar 50 incolo si mai mult asa domn sau doamna care cauta pe cineva pentru companie.